rogerpustiu maestru 23 Noi 2010 #1 joola energy x-tra 2.0 60 ron taiata pe Butterfly Primorac carbon off+ lipita cu apa Joola 0745361676
joola energy x-tra 2.0 60 ron taiata pe Butterfly Primorac carbon off+ lipita cu apa Joola 0745361676
N nicu85 boboc 23 Noi 2010 #2 Re: Vand fete Xiom vega europe si Joola energy x-tra Re: Vand fete Xiom vega europe si Joola energy x-tra ce dimensiuni au? Eu am un lemn primorac of-, dar cred ca nu are acelesai dimensiuni cu primorac carbon, asa ca le poti masura...te rog?
Re: Vand fete Xiom vega europe si Joola energy x-tra Re: Vand fete Xiom vega europe si Joola energy x-tra ce dimensiuni au? Eu am un lemn primorac of-, dar cred ca nu are acelesai dimensiuni cu primorac carbon, asa ca le poti masura...te rog?
rogerpustiu maestru 23 Noi 2010 #3 Re: Vand fete Xiom vega europe si Joola energy x-tra Re: Vand fete Xiom vega europe si Joola energy x-tra 151 l 157 L
Re: Vand fete Xiom vega europe si Joola energy x-tra Re: Vand fete Xiom vega europe si Joola energy x-tra 151 l 157 L
S shadowro I cadet 24 Noi 2010 #4 Re: Vand fete Xiom vega europe si Joola energy x-tra Re: Vand fete Xiom vega europe si Joola energy x-tra Salut. Va rog sa-mi rezervati fata Xiom Vega Europa Rosie daca platiti Dvs. transportul. Va rog sa-mi dati MP pentru detalii de livrare. Multumesc.
Re: Vand fete Xiom vega europe si Joola energy x-tra Re: Vand fete Xiom vega europe si Joola energy x-tra Salut. Va rog sa-mi rezervati fata Xiom Vega Europa Rosie daca platiti Dvs. transportul. Va rog sa-mi dati MP pentru detalii de livrare. Multumesc.
rogerpustiu maestru 29 Noi 2010 #5 Re: Vand fete Xiom vega europe si Joola energy x-tra Re: Vand fete Xiom vega europe si Joola energy x-tra xiom vandut
Re: Vand fete Xiom vega europe si Joola energy x-tra Re: Vand fete Xiom vega europe si Joola energy x-tra xiom vandut
marcbarbu senior 29 Noi 2010 #6 Re: Vand fata Joola Energy X-tra Re: Vand fata Joola Energy X-tra E jucata mult? Mai are ceva vlaga in ea?
Re: Vand fata Joola Energy X-tra Re: Vand fata Joola Energy X-tra E jucata mult? Mai are ceva vlaga in ea?
T tipseragt senior 1 Dec 2010 #7 Re: Vand fata Joola Energy X-tra Re: Vand fata Joola Energy X-tra pe mine m-ar interesa, veniti cumva la Siubiu? Stima. Gabi
Re: Vand fata Joola Energy X-tra Re: Vand fata Joola Energy X-tra pe mine m-ar interesa, veniti cumva la Siubiu? Stima. Gabi