Sfat paleta noua

Re: Sfat paleta noua

Mi-am luat o paleta de la dl. Popescu pentru mine de data aceasta :)
Lemn - Donic Testra AR
FH - Donic Twingo
BH - Donic Twingo
Primele impresii dupa ce am jucat aseara cu ea sunt ok. Am un control mult mai bun ca inainte, dar in schimb viteza a scazut foarte mult fata de ceea ce eram obisnuit cu palete hobby.
E prima mea paleta serioasa si sper sa ma ajute sa-mi imbunatatesc jocul ;)
P.S. Am o fata rosie si una neagra, pazea ca vin sa castig campionate :))

E buna pentru inceput, ca sa te ajute sa iti formezi loviturile corect...asta e si ideea sa nu fie rapida, ca sa capeti simtul loviturii (indiferent ca e push, flip, drive, topspin sau chop)...ar fi bine daca ai avea rabdare sa joci macar vreo 4-6 luni cu ele ca sa te obisnuiesti si pe urma sa le schimbi cu ceva un pic mai rapid...

Bronto a spus:
Mi-am luat o paleta de la dl. Popescu pentru mine de data aceasta :)
Lemn - Donic Testra AR
FH - Donic Twingo
BH - Donic Twingo
Primele impresii dupa ce am jucat aseara cu ea sunt ok. Am un control mult mai bun ca inainte, dar in schimb viteza a scazut foarte mult fata de ceea ce eram obisnuit cu palete hobby.
E prima mea paleta serioasa si sper sa ma ajute sa-mi imbunatatesc jocul ;)
P.S. Am o fata rosie si una neagra, pazea ca vin sa castig campionate :))
Salutari Bronto :)
Mersi de postari in primul rand ! Din experienta personala se invatza si e frumos sa share pana la urma :)
O alegere foarte inspirata , paleta de mai sus , bineinteles control optim , spin mediu , speed mic spre mediu , dupa cum indica catalogul Donic pt fetele respective :)
Intrucat eu am un model de care personal ma sperii (fete relativ rapide si sunt relativ ...... incepator :D ) - paleta pe care o ai te va determina sa progresezi foarte curand ! Go Donic :D
Eu am comandat pt un prieten o paleta cu aceleasi proprietati (fete identice,alt lemn insa) - la domnul Vali , am primit-o deja :)
Pentru incepatori , asa cum spunea Kobalt - este o paleta ideala , insa vei simti nevoia foaaaarte curand sa o schimbi cu ceva mai rapid :)
Ping-pongul spectaculos se joaca in viteza,altfel e relativ plicitisor (parere personala...) :)
In rest, ne vedem la sala , ce pot zice....multa bafta si rabdare si muuult practice !

Back
Sus