Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Nu ma poate ajuta nimeni ??butterfly a spus:care poate sa`mi dea si mie un sfat ... am si eu paleta de la semnatura si as vrea sa mai adaug pe o parte fibra de sticla sau folie de carbon care ar fi mai eficienta??
Si ce gume s`ar potrivii cel mai bine si rapiditate si spin si control
Astept MP
pai am vazut la cateva persoane care mai aveau un strat de carbon pus pe lemn si dupa aia venea fata lipita.Si erau foarte multumiti si am incercat si eu o paleta cu un strat in plus de carbon si avea viteza mai mare si mi`am intrebat si antrenorul si a spus ca e legal ca are doar 1 mm parca sau ceva de genuAurel Onut a spus:"Butterfly Balsa Carbo X5" are deja doua straturi de carbon si este destul de rapida. Mai doriti alte straturi de carbon in plus?
Pai joc de ceva timpteodorus29 a spus:Ce vrei tu sa faci implica urmatoarele operatii:
1-dat jos prasele x5 (operatiune nu tocmai simpla fara sa iei si aschii din furnir)
2-adaugare strat carbon (nu stiu de unde o sa faci rost)
3-adaugare strat furnir(ai nevoie de lipici special,presa,etc)
4-lipire prasele x5
5-rezultat:munca multa si in zadar,garantat iese o porcarie
X5 sare destul de tare,vad ca ai 16 ani,nu te supara, dar nu cred ca ai un nivel asa de avansat incat X5 sa nu-ti fie suficient.Daca tii mortis sa ai lemn cu 3 straturi de carbon (eu unul nu iti recomand) exista deja pe piata lemne cu 3 straturi de carbon: http://tak9.com/mall.php?cat=006001000& ... iew&no=641