ÎNCHIS Vand lemn, fete si lac Stiga

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

lucian dumi

junior
Scor reacție
0
Vârstă
47
Locație
București
Vand lemn XIOM JAZZ de 82 gr incercat de cateva ori. Lemnul este impecabil, fara lovituri.

PRET: 150 LEI

Fata DHS Skiline Neo TG III de 2.2 si 38 duritate burete, dimensiuni 149/156. Fata este jucata cca 15 ore, taiata pe un Stiga Cliper. In poza apare lipita pe un Primorac Carbon Off+, in permanenta fiind protejata cu folie speciala.

PRET: 70 LEI - PRET NOU 60 LEI

Fata XIOM OMEGA II European 2.0, jucata ceva mai mult (nu stiu exact cat, caci o am de la un prieten). Are o ciupitura pe latura stanga, care nu afecteaza jocul. Dimensiuni 149/155, dezlipita, dar la lipire, cand se uniformizeza, se mai intinde.

PRET: 30 LEI - PRET NOU 25 LEI

Lac special pentru lemne de la STIGA, cu pensula aferenta, consumat cca 25%.

PRET: 20 LEI - VANDUT

Preturile sunt fixe, iar cumparatorul plateste transportul. Predare personala in București.
Lucian 0722.506.820 sau MP.

Ultima editare:
Re: Vand lemn, fete si lac Stiga

Toate la 220 LEI - mai putin lacul care a fost VANDUT

Ultima editare:
Re: Vand lemn, fete si lac Stiga

Bonus - Pentru orice obiect cumparat suport eu transportul.

Pentru userul emil, braila - Daca vezi anuntul sună-mă să imi spui numele complet pentru a putea să-ți transmit lacul prin postă. Tel. 0722.506.820 Lucian

Multumesc mult pt solicitudine Lucian. Am primit lacul Stiga si pensula aferenta,totul a fost OK la receptia coletului. A fost exact c.c. am vorbit impreuna la telefon. Sincer...imi pare rau ca nu avem si noi in provincie...numarul de fani de tenis de masă pe care-l aveti voi in București...Sarbatori fericite si toate cele bune Lucian !

un schimb de lemne nu vrei cu DR.NEUBAUER BULL DOG nou jocat aprox 5 ore pretul este de 190 ron de la Leorda Rares iar la fata DHS ofer un Bty.TACKINESS CHOP 1.9 rosu in stare buna cu dimensiunea la lemnul amintit.Astept un raspuns sau MP.

Salut Emil. Ma bucur ca ai primit lacul si sper sa iti fie de folos. Craciun Fericit si LA MULTI ANI.

SALUT PETRE. Din pacate nu prea ma intereseaza schimbul. oricum nu ma atrage nimic din ce mi-ai propus. daca vrei ceva din produsele mele, mai putem discuta prin mp. sau la tel. 0722.506.820 lucian.
Oricum, sarbatori fericite si LA MULTI ANI. Numai bine.

Fata DHS Skiline Neo TG III nu a mai fost jucata dinainte de postarea anuntului, iar acum are aplicata folie de protectie.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus