cum trebuie sa dai efect mingi?cu coltul paletei cu mijlocul

Re: cum trebuie sa dai efect mingi?cu coltul paletei cu mijl

Re: cum trebuie sa dai efect mingi?cu coltul paletei cu mijl

Tre' sa raspund serios sau neserios pe topicul asta? :lol:
Serios : Cel mai bine cu zona aflata la o treime fata de varful paletei, si un pic deplasat spre partea dreapta daca esti dreptaci sau spre stanga daca esti stangaci (valabil atat pe FH cat si pe rever)
Neserios :
1) Dupa ce faci antrenament cel mai bine dai efect...tot cu antrenamentul...ori facem antrenament, ori nu mai facem :crazy:
2) "Coltul" pe care il dam toti cel mai bine e ala de la masa (cu ruptura aferenta a fetei)
4) Deci...pe la ora X s-a constatat un efect, din cauza careia n-am mai putut sa lovesc, pentru ca a avut loc un extorsiune al unui degajament...aaaaa...intr-o apa etc. etc. :wtf:
PS: n-am fost la scoala, nu stiu sa numar :problem:

Efect cu mana

Efect cu mana

Daca ai o paleta ca cea din imagine, cred ca poti da efect si cu coltul :).

Galaxy_J_1_Table_Tennis_blade_ONE.jpg

Altfel, probabil ca efectul il faci cu incheietura mainii. Locul de contact al mingii pe paleta dicteaza cantitatea de spin aplicat: daca se face contact spre varful paletei, spinul este mai mare, la contact spre maner - spinul mai mic. Chestia e valabila la orice fel de spin.
Asta iti permite sa pacalesti adversarul, de exemplu la serviciu: faci aceeasi miscare, cu bratul, cu incheietura si la sfarsit dai una cu varful (mult spin) si una cu zona de langa maner (spin aproape nul). Mingea fara spin (daca primul serviciu a fost taiat - backspin) va sari cat casa la al doilea si poti face un punct lejer. Sigur, depinde si de adversar, ca doar nu joci singur :)

oricum ai lovi mingea cu paleta este tengenta la cerc , desteptule , plus de asta nici matematic nu e ok, nici gramatical nu e bine astfel incat tg nu are grad de comparatie. :lol: ,
asha ca nu mai da explicatii pripite din pct de vedere stiintzific ca nu e de tn. Noi am inteles opinia ta...

Mai multa grija la ce expresii folosesti ! Chiar daca stii ceva geometrie, asta nu-ti da dreptul sa folosesti astfel de apelative cind vorbesti cu un om care poate sa-ti fie tata .

Eh, a trecut de mult asta, probabil s-a apucat de fotbal intre timp.

Back
Sus