cum maresc aderenta unei fete,fara instrumente speciale?:D

monicad

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
34
Locație
Prahova
So,cum as putea sa imprim mai mult efect mingiei,pe FH,cu ce as putea sa 'frec' fata....in fine,inelegeti voi!:rolleyes:Orice idee e binevenita!;)

Cu ulei. Dai un strat cu pensula, lasi sa se imbibe pana se ususca, si cam asta e. Cauciucul se inmoaie si vei avea atat spin cat si viteza mai mare. Poti repeta operatia insa fiecare unsoare iti va scurta durata de viata a fetei.

Eu as vrea sa stiu cum poti scadea aderenta unei fete ca sa fie frictionless.
O sa fie fata antitopspin daca o las la soare si inca una aprobata ITTF?
;)

A mers intrucatva,desi mie sincer,nu mi se pare mare diferenta,dar e o usoara imbunatatire!Sau poate am dat eu cu prea mult ulei,caci nu s-a absorbit tot ,desi am lasat-o la uscat 2 zile...

eu pot spune ca am facut acest proces ... am dat de 4 ori si am asteptat cam 30-60 min pasa disparea uleiul. Intradevar uleiul a inmuiat cauciucul si acum are spin cat despre durata de viata ce pot spune inca nu da semne de "oboseala".

am incercat si eu pe niste fete chinezesti si uleiul a ridat fetele

Reteta cu ulei de floarea soarelui am incercat-o si eu 2 zile la rand in straturi subtiri pe o fata Donic JO , nu s-a ridat dar nici nu am vazut vre-o imbunatatire remarcabila.e cu smirghel fin . A incercat cineva?
Din folclor am mai auzit ca ar merg
Acum ma gandesc sa o bag la microunde sau la infrarosii macar sa fie antitopspin.
:)
Cred ca depinde de tipul de cauciuc, stare de uzura, etc.

In orice caz,eu m-am lasat de metoda asta...cel putin la mine...chiar nu a mers!nu ma mai risc a doua oara...

Back
Sus