Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu A+"Cupa In MEMORIAM Vasile Diba", Jurilovca - 06/07 iulie .2024
Cererile de motivare (nume, prenume, turneu, categorie), însoțite de documentele justificative (concediu medical, adeverință medicală, etc...) ale absențelor/retragerilor trebuiesc trimise la adresa de email cd.amatur@yahoo.com sau pe whatsapp (0757251938 – Darabă Gabriel). Pe documentele trimise, vă rugăm să ștergeți/acoperiți datele personale de identificare (CNP, serie și nr. CI, adresă, etc...) și să lasați vizibil doar numele și prenumele. Asta pentru a respecta Regulamentul privind Protecția Datelor (GDPR).
Termenul maxim de trimitere al documentelor justificative este de 7 zile lucratoare.(data terminării turneului)
Da ...vrea mușchi voștri să merg eu la medic...eu care mam ferit de ei...îți trimit poză ...ca că deja mă scoateți din sarite cu dictatura voastră....să nu vă scoată cineva bani din buzunar trebuie să stau eu să mă retrag cu două zile înainte...pe bune
Chirica Alexandru - Bucuresti - la elite daca se poate sa ma inscrieti - ca vad ca mai sunt locuri, la open e lista de asteptare si nu cred ca prind acolo.