Turneu B - Pitești 15 ianuarie 2011

S-a incheiat turneul de la Pitești
Clasamentul pe prima pagina.

Nu stiu daca dragostea de tenis sau dragostea de cartile de poezii ale lui Eminescu, dar si acum au venit in numar neasteptat de mare: peste 70 de participanti.
Si le multumim.
Inafara de deja consacratii participanti din Mioveni, Topoloveni, Curtea de Argeș, ce ne onoreaza cu prezenta de fiecare data, la acest turneu si-au facut botezul focului si participanti din Cimpulung Muscel si Costesti, semn ca microbul se intinde....
Binenteles nu-i putem uita pe cei care au venit de peste munti, din Sibiu, Brașov, Rm-Vilcea, Drăgășani, Tirgoviste, Tr-Severin si chiar Craiova.
Tuturor le multumim de prezenta si mai ales de jocurile frumoase facute, si ii asteptam si la editia urmatoare.

Ultima editare:
CLASAMENTUL FINAL

OPEN-22 participanti

1. Valceanu Daniel-Topoloveni
2. Toma Florin-Pitești-organizator
3. Balan Cristian-Rm-Vilcea
4. Furtunescu Ovidiu-Topoloveni
5-8
Botirca Sorin-Topoloveni-organizator
Migea Cornel-Sibiu
Doba Vasile-Pitești
Barbu Dan-Rm-Vilcea
9-12
Parvan Valentin-Topoloveni
Gorum Adrian-Topoloveni
Rada Florin-Pitești
Gheorghe Nicu-Tr-Severin
13-14
Dinescu Mihai-Curtea-de-Argeș
Dinicescu Ion-Pitești
15-18
Lepadatu Marius-Topoloveni
Lepadatu Gheorghe-Topoloveni
Zavricescu George-Curtea-de-Argeș
Parvan Radu-Topoloveni
19-22
Duma David-Topoloveni
Iordache Marian-Drăgășani
Borceanu Cristian-Pitești
Iliescu Dan-Pitești

AMATORI - 49 participanti
1. Pitac Ovidiu-Brașov
2. Burca Valentin-Pitești
3. Preda Nicolae-Curtea-de-Argeș
4. Suta Valentin-Curtea-de-Argeș
5-8
Airimioaiei Andrei-Topoloveni
Ghise Sorin-Sibiu
Moldoveanu Florin-Cimpulung Muscel
Tarau Vasile-Brașov
9-16
Niculescu Daniel-Pitești
Maraghelis Horia-Brașov
Tudorache Nicusor-Tirgoviste
Bacanu Paulian-Brașov
Serbanescu Adrian-Pitești
Apostol Cerasela-Topoloveni
Pribeagu Claudiu-Pitești
Vladu Nicu-Pitești
17-32
Sandu Gabriel-Tirgoviste
Oprea Ionela-Pitești
Ghizdavet Leo-Pitești
Marina Emil-Rm-Vilcea
Voinea Emil-Pitești
Manoiu Claudiu-Tirgoviste
Preda Mircea-Topoloveni
Moaghen George-Pitești
Ilie Valentin-Costesti
Ionescu Tudor-Pitești
Vane Corvin-Pitești
Bivol Emanuel-Pitești
Muntoiu Gabriel-Pitești
Viciu Dragos-Pitești
Railean Vlad-Rm-Vilcea
Rizescu Gheorghe-Mioveni
33.Plesan Gabriel-Pitești
34-41
Trocan Nicolae-Mioveni
Pescarus Aura-Pitești
Gheorghe Adelin-Pitești
Burlacu Dan-Craiova
Preda Vasilica-Curtea-de-Argeș
Toma Vasile-Mioveni
Mustatea Paul-Costesti
Rusan Vlad-Albesti-Argeș
42-49
Vladescu Alexandru-Pitești
Sirbu Valentin-Pitești
Ene Diana-Pitești
Ciochiu Marius-Topoloveni
Pamparau Maria-Tirgoviste
Niculescu Tiberiu-Pitești
Trocan Alexa-Mioveni
Safta Alexandru-Tirgoviste

poze mai spre pranz

Ultima editare:
Curtea De Argeș a invadat podiumul ,felicitari !
Multumim Vali pentru poze .
Sogore mult succes in continuare la open .

Si ca sa revenim la prima etapa din Grand Prix-ul anuntat, iata si regulamentul de desfasurare.
1.Se puncteaza fiecare participare la turneu, pentru cei din judetul Argeș, indiferent de locul ocupat in cadrul grupei de Open sau Amatori.
2. Punctele se acorda ca la scoala: nota 10 (adica 10pct) pentru primul clasat, 9 pt al doilea, si tot asa pina la ultimul loc care se puncteaza, si anume locul 10.
In urma desfasurarii primei etape, clasamentul arata astfel:
10pct: Vilceanu Daniel si Burca Valentin
9 pct: Toma Florin si Preda Nicolae
8 pct: Furtunescu Ovidiu si Suta Valentin
7 pct: Botirca Sorin si Airimioaiei Andrei
6 pct: Doba Vasile si Moldoveanu Florin
5 pct: Parvan Valentin si Niculescu Daniel
4 pct: Gorum Adrian si Serbanescu Adrian
3 pct: Rada Florin si Apostol Cerasela
2 pct: Dinescu Mihai si Pribeagu Claudiu
1 pct: Dinicescu Ion si Vladu Nicu

Fiind printre primele turnee din acest an, s-a incasat si cotizatia AMATUR (cite 10 lei) pentru participantii la acest turneu.
S-au incasat 570 lei, iar situatia cu cei care au platit, precum si banii rezultati, au fost predati lui Sorin Botirca.
Mai departe va trimite el situatia lui Florin Apian, pentru ca cei ce au platit sa se regaseasca si in urmatorul clasament

buna ziua,
nu am putut citi clasamentul afisat, fara sa remarc performanta domnului suta, normala dealtfel... prin urmare, domnule suta, daca va face placere, clubul nostru va poate face rost de o legitimatie (originala).
in acest mod simplu, puteti capata titulatura de profesionist si pe langa onoarea de a fi profesionist, va puteti antrena intrun mod organizat, la o sala profesionala, intre profesionisti, pentru profesionisti, dar veti capata si atributul "L" in dreptul numelui dvs. si propulsarea automata in fruntea clasamentului.

succes

Felicitari de la Mangalia organizatorilor si tuturor participantilor ! Turneu <<B>> mult peste unele <<A>>...
O remarca , totusi : nu a constatat (contestat) nimeni echipamentul neregulamentar al Domnului Gheorghe Nicu ?...

buna ziua,
nu am putut citi clasamentul afisat, fara sa remarc performanta domnului suta, normala dealtfel... prin urmare, domnule suta, daca va face placere, clubul nostru va poate face rost de o legitimatie (originala).
in acest mod simplu, puteti capata titulatura de profesionist si pe langa onoarea de a fi profesionist, va puteti antrena intrun mod organizat, la o sala profesionala, intre profesionisti, pentru profesionisti, dar veti capata si atributul "L" in dreptul numelui dvs. si propulsarea automata in fruntea clasamentului.

succes
Bogdane,

Stii ce mi-a spus Vali cind am plecat de la sala?
Ca nu o sa treaca nici 24h, si o sa apara un mesaj de la tine referitor la prestatia lui.
Cita dreptate a avut....
Dar daca va avea legitimatie, nu va mai putea juca la Amatori, si la Open nu stiu daca mai apuca podiumul.

prestatia lui vali este de laudat, asa cum de laudat sunt prestatiile a mai multor prieteni din amatur a caror nivel de joc a crescut simtitor

si stiu din surse sigure ca vali a depus un efort demn de apreciat la acest turneu,cu atat mai mult de laudat.... :)

Bogdanele,cred ca tu esti vinovatul principal pentru numai locul 4,si asta pentru ca in semifinala nu ma puteam concentra si abtine din ras gandinu-ma la cometariile tale subtile,care au sa apara dupa turneu ,referitor la locul ocupat de mine la aceasta competitie :) (am primit si unele telefonice de la mare..distanta)
In sfarsit,motivatia a fost si este una simpla,vreau sa-i iau dlui Toma premiul de sfarsit de an,sau hai fie,macar sa-l impartim ! :)

In ceea ce priveste echipamentul dlui Nicu Ghe Iscusitu',cu totii am observat ca este ceva in neregula, si tarziu am realizat ca de fapt ia crescut o musca-n "cioc" si picioarele i-au intrat la apa !

Ultima editare:
Bogdanele,cred ca tu esti vinovatul principal pentru numai locul 4,si asta pentru ca in semifinala nu ma puteam concentra si abtine din ras gandinu-ma la cometariile tale subtile,care au sa apara dupa turneu ,referitor la locul ocupat de mine la aceasta competitie :) (am primit si unele telefonice de la mare..distanta)
In sfarsit,motivatia a fost si este una simpla,vreau sa-i iau dlui Toma premiul de sfarsit de an,sau hai fie,macar sa-l impartim ! :)
Bogdane,
Ce zici, premiul pus in joc pentru cistigatorul Grand Prix-ului, iti face cu ochiul?
Daca da, atunci esti invitat, impreuna cu prietenii de la Sport Kombat, la sfirsitul anului, pentru o degustare la fata locului.
Vezi ca locurile sunt limitate, asa ca sa-ti faci rezervarea din timp.

Ultima editare de un moderator:
singurul care face cu ochiul, este vali (sau asa vad eu in poza), dar ... sper ca nu despre el e vorba (nu ca n ar merita).
asa cum s a observat, insa, clubul nostru nu a putut participa la niciun trial organizat in w end ul trecut, anul asta probabil ca ne vom axa mai mult pe teorie, ca la practicaaaa,

suntem printre primii

multumesc florin, sigur vom participa la cel putin unele concursuri organizate la voi

Back
Sus