AmaTur: Turneu S Turneu pe echipe "Turneu Top Team Xiom" - Calarasi, 20/21 iulie 2024

Buna ziua, il poate ajuta cineva pe domnul Dumitru Gheorghe ( nea Vali taietorul) cu transportul din Bucuresti pana la Calarasi, atasez aici numarul dansului daca il poate ajuta cineva +40 (774) 564 643

Fiind prima ediție (o ediție pilot aș putea să o numesc) vom fi mai permisivi puțin. Vom vedea împreună ce funcționează bine și ce nu,
Pana una alta am scris în anunțul turneului ca organizatorii pot acorda și niște wildcarduri. Ma voi folosi de aceste wildcarduri pentru ai primi la concurs pe acei jucători care nu au 3 turnee in ultimul an competițional, sau care în iunie aveau un MP diferit de iulie (gen Baicu Claudiu).
Va așteptăm cu drag pe toți, sper sa ne simțim bine împreună și sa domine bună dispoziție și fair-play ul.

La avansati se înscrie echipa Aegyssus, Tulcea
Asmarandei Petru
Stancu Octavian
Enache Adrian

Se modifica astfel :
Mihalcea Ștefan Tiberiu
Tonciu Costin
Alexandrescu Marius
Ilie Florian

Voi chiar sinteti sugaci pe.bune...ce draku vreți să arătați că sinteti valori cu pinguinii ...Mariusica am pretenții de la tine și de la Ilie ...nu că tu mi-ai luat vreodată vreun meci...dar pe Ilie nu lam înfrânt niciodată...așa că mergeți im p...la mea la elite sau îmi bag ceva în turneu...pe bune ne batem joc de Amatur sau....dacă acceptați această echipă mă retrag pentru totdeauna din Amatur...vad că ați început să vă bateți joc de această mișcare tot mai mult.....

Fiind prima ediție (o ediție pilot aș putea să o numesc) vom fi mai permisivi puțin. Vom vedea împreună ce funcționează bine și ce nu,
Pana una alta am scris în anunțul turneului ca organizatorii pot acorda și niște wildcarduri. Ma voi folosi de aceste wildcarduri pentru ai primi la concurs pe acei jucători care nu au 3 turnee in ultimul an competițional, sau care în iunie aveau un MP diferit de iulie (gen Baicu Claudiu).
Va așteptăm cu drag pe toți, sper sa ne simțim bine împreună și sa domine bună dispoziție și fair-play ul.

O fi pilot dar nu bătaie de joc

Apropo...mai rugat să nu vin la turneul pe echipe BUTTERFLY...de ce draku continui cu mizerile...aveai o surpriza...am văzut-o după...Mariusica si Ilie vor să își lingă ranile acum...pe bune jucați simpaticilor corect că sunteți tineri nu vă bateți joc de banii și timpul celorlalți așa că mergeți în p.....la elite valorilor....

Back
Sus