Dumitrescu Cornel
senior
Intr adevar, probabil ca nici nu eram inca pe acest pamant cand s a intamplat povestea pe care am relatat o mai sus, am aflat si eu din surse suficient de veridice cat sa transmit mai departe, insa cine vrea sa cunoasca mai multe legate de acest subiect il poate intreba pe domnul Simon Csaba, dansul a fost cel pagubit in acea situatie. Cat despre oile noastre, inca ma minunez de cei 2 domni Cornel care se tot cearta aici, personal va stiu pe amandoi, poate sunt inca la categoria lopeticii si galetusii si nu inteleg toate subtilitatile, dar din cate mi ati lasat impresia amandoi, sunteti oameni maturi cu multa carte si capacitate de discernamant. Chiar nu inteleg tot acest razboi virtual ce il dati cu atata sete, nu foloseste nimanui, ba chiar pariez ca unii se distreaza pe tema aceasta. Cu asa o varsta si o experienta considerabila, sunt sigur ca puteti rezolva orice disensiune pe cale amiabila, pe forum pare ca mai aveti putin si va dati in cap.
Apreciez decizia luata de organizatori, nu cred ca sunt asa de important sa am senzatia ca vorbele mele au schimbat ceva, insa întotdeauna daca se ridica mai multe voci cresc sansele de schimbare.
Sa ne vedem cu bine la turneu, sper sa nu raman in Ciulnita)))
Vezi ca de la Ciulnita la Lehliu nu este o distanta mare....la Lehliu Tanta si Costel mancau mici si devorau cate un tap cu bere.....in rest sa auzim numai de misto....nu iti mai bate capul cu amanunte.Tu sa nu uiti de termenul Oss!