AmaTur: Turneu S Turneu pe echipe "Turneu Top Team Xiom" - Calarasi, 20/21 iulie 2024

Semifinals - TOP TEAM OPEN

Topsy
-------------------- Topsy 3-2
Martienii

Strugurelul
-------------------- Strugurelul 3-0
Lps

Finals - TOP TEAM OPEN

Topsy
-------------------- 0 - 1 ................0 - 2 ...........1 - 2..............1-3
Strugurelul

Ultima editare:
Era o vorbă când eram eu mai mic “Cine e fără păcat să arunce primul cu piatra” (unde “fără păcat=nu s a mutat pe caras Severin doar ca să ia un tricou și după când a zis cd ca nu mai ia tricou cine se muta a zis ca nu se mai muta) ca va bag eu 57 de lei pe revolut sa va luați tricou . Urat cine îmi dă mie lecții de moralitate 🙁. Pupiki

Finals - TOP TEAM OPEN

Topsy
-------------------- Strugurelul 1-3
Strugurelul

Clasament TOP TEAM OPEN

1.
Strugurelul - Calarasi.jpg
Strugurelul - Calarasi
2.
Topsy - Videle.jpg
Topsy - Videle
3 -- 4
LPS - Constanta.jpg
LPS - Constanta
Martienii - Arad.jpg
Martienii - Arad
5 -- 8
Stiuca Somnul si Bibanul - Bucuresti
Flames - Bucuresti
Gry Club - Brasov
Danubius - Calarasi
9 -- 10
PowerV - Videle
Net Hitters - Bucuresti
11 -- 12 2v gr.inf.
The Snipers - Prahova
Top Terra - Tulcea
13 -- 15 1v gr.inf.
Olimpia - Slobozia
Veteranii - Bucuresti
OnlyFans - Bucuresti
16 -- 20 0v gr.inf.
Forza Nosa - Bistrita
Netout - Prahova
Quick Mind - Braila
Asi - Slobozia
Milostivii - Lehliu Gara

Vă mulțumim din suflet pentru organizarea concursului pe echipe de la Călărași. Evenimentul a fost o reușită deplină, iar totul a decurs impecabil. Am apreciat profesionalismul și dedicarea echipei organizatoare, care au asigurat o experiență plăcută pentru toți participanții.
De asemenea, dorim să felicităm toate echipele pentru spiritul de competiție și fair-play-ul de care au dat dovadă. A fost o ocazie minunată să ne întâlnim, să ne testăm abilitățile și să ne bucurăm de o zi plină de energie și entuziasm.Ne dorim să participăm și la edițiile viitoare și să continuăm această frumoasă tradiție. Vă mulțumim încă o dată pentru eforturile depuse și pentru experiența deosebită oferită.

Cu stimă,

Echipa Onlyfans

Vă mulțumim din suflet pentru organizarea concursului pe echipe de la Călărași. Evenimentul a fost o reușită deplină, iar totul a decurs impecabil. Am apreciat profesionalismul și dedicarea echipei organizatoare, care au asigurat o experiență plăcută pentru toți participanții.
De asemenea, dorim să felicităm toate echipele pentru spiritul de competiție și fair-play-ul de care au dat dovadă. A fost o ocazie minunată să ne întâlnim, să ne testăm abilitățile și să ne bucurăm de o zi plină de energie și entuziasm.Ne dorim să participăm și la edițiile viitoare și să continuăm această frumoasă tradiție. Vă mulțumim încă o dată pentru eforturile depuse și pentru experiența deosebită oferită.

Cu stimă,

Echipa Onlyfans

Nicăieri nu am văzut atâta fluență în exprimarea sentimentelor ”de dragoste și prețuire”!😂😂🤗🤗

Cu stimă,

Echipa Onlyfans

Bravo scârbă mică cu discursul ăsta ți se mai iartă din păcate:)))))))))

Felicitări Iuliane pentru organizare, cred că meriți la o candidatură pentru organizarea turneului final de anul viitor dacă tot sau schimbat criteriile de distanță centrală.....

Mulțumim, anul asta e gata sala polivalenta de la Tulcea, cine știe, poate ne depunem candidatura pentru TF 👍

O sa aibă 2 terenuri identice, unul la demisol. Deci, spațiu ar fi suficient. Și vreo 5000 locuri în tribune. Sa fie ea gata și vedem apoi.

Salutare
S-a găsit cumva în sală, aseară, după finala open,un ventilator alb portabil?
Era împrumutat de mine de la cineva...
Mulțumesc frumos
Radu Cobzaru, Marțieni

Buna seara, scriu si eu un review sincer al turneului
Sala a fost extraordinara, lumina, aer conditionat, mese noi, mantinele, spatiu, organizare foarte buna, gazdele la superlativ.
Au fost si momente mai grele, au mers unele meciuri mai greu dar organizatorii au incercat tot ce a fost posibil, tinand cont ca este primul turneu de acest gen a fost foarte frumos si de abia asteptam sa revenim la urmatorul.
Vreau sa ii mentionez pe Chiraches, cel mai urat caracter pe care l-am vazut in viata mea, tinand cont ca este copil este normal sa strige Chole cand dau serva afara si sa-mi rada in fata, da, daca este copil inseamna ca a fost invatat de cineva sa faca asa ca sa enerveze adversarul, obraznic, infatuat, acest copil arogant, ii spun sa nu mai faca asa ca nu este ok sa strigi chole cand dau serva afara si mai rau face, acelasi comportament il are si Andrei Badescu bineinteles, se bucura cand dau serva afara, dupa ce l-am intros de la 2-0 a dat palma si m-a jignit, un copil de 11 ani, ii cunosc parintii care sunt niste oameni de nota 10, nu stiu de ce acest copil a reactionat asa. I-am spus lui Chiraches, puteai sa castigi fara sa te comporti asa si erai top, a avut un joc incredibil contra mea, acum cateva luni l-am batut destul de usor 3-0, la acest turneu am simtit ca nu rata minge, a jucat impecabil, in schimb, comportamentul a lasat de dorit, nu este vina lui, vina este a oamenilor care l-au invatat sa-si formeze caracterul asa.

Mulțumim Călărași, pentru echipa Martienii a fost un turneu super reusit. Ne am simtit bine, am luat cat am putut din acest turneu (recunosc voiam mai mult) și chiar am fi putut. Mulțumesc domnului Dincă pt corectitudine (fiind un turneu pe echipe unii pun mai mult suflet, printre care ma număr și eu).

​​​​​​ Felicitări echipei Topspy felicitări câștigătorilor și organizatorilor.

Mulțumim Călărași, pentru echipa Martienii a fost un turneu super reusit. Ne am simtit bine, am luat cat am putut din acest turneu (recunosc voiam mai mult) și chiar am fi putut. Mulțumesc domnului Dincă pt corectitudine (fiind un turneu pe echipe unii pun mai mult suflet, printre care ma număr și eu).

​​​​​​ Felicitări echipei Topspy felicitări câștigătorilor și organizatorilor.

Felicitări organizatorilor pt turneu... condiții foarte bune de joc ( climă, lumină etc).
Felicitări tuturor participanților și în special echipelor câștigătoare de la fiecare categorie.
Și felicitări locurilor 2 și 3 de la fiecare categorie!
Sper sa mai faceți turnee de acest gen și să ne bucurăm împreună de cateva zile cu adrenalină!
Mulțumesc frumos pt amabilitatea d-lui Dincă și... încă o dată in cer scuze ( public,de data asta) pt scurta,dar urâta mea reacție la cald!
Numai bine!
Radu Cobzaru, Marțieni , Open!

Back
Sus