AmaTur: Turneul Campionilor ”Memorialul Marcel Giosan” Amatur Romania - Arad - 12 octombrie 2024

Salutare tuturor, -I R E P R O S A B I L- acesta e cuvantul ce caracterizeaza organizarea acestui turneu,.colegii din Arad ne-au demonstrat ca se poate gasii salile perfecte pentru desfasurarea unui asemenea regal. FELICITARI SINCERE!
In schimb conducerea amatur s-a facut ca nu stie sa-si premieze pe cei 3 jucatori din fruntea ierarhiei de participari in circuit, unul depasind borna 400 de turnee iar ceilalti 2 depasind 500 de turnee !! Jenant ! In ceeace ma priveste turneul de azi a atins borna 80 de participari in circuit in acest an.. din nou un lucru nesemnificativ si de neluat in calcul de aceiasi conducere, ce mai sunt in zilele noastre 80 de turnee parcurse intr-un an, o nimica toata. Probabil ca domnii s-au plictisit de noi si n-avea rost sa mai faca o cheltuiala in plus. Ca sa va faceti o idee, numai anul acesta am platit pe intrarile la turnee frumusica suma de 4680 lei, si inca numar. Legat de acest lucru din nou organizatorii din Arad au salvat situatia si le-au acordat D-lor Gheorghe Dinu si sper si lui Gheorghe Stoicescu diploma sutelor de turnee pe care acestia le merita cu prisosinta. Un mare BRAVO organizatorilor. In incheiere doresc sa felicit toate podiumurile la cele 4 categorii, voi a-ti fost eroii zilei !

Cristi.... nu vad decit rautate in comentariul tau...conducerea amatur a fost si este consecventa in a premia ca si in anii anteriori, jucatorii ce ajung la 300 de turnee, precum si cel ce are cele mai multe turnee intr-un an (globetrotter-ul anului).
Pentru marea majoritate a jucatorilor, borna de 300 de turnee este un ideal, si nu am vrea sa fie ca si Fata Morgana , si sa ducem aceasta limita la 400, 500 de turnee.
Faptul ca ai cheltuit o anumita suma de bani pt cele 80 de turnee, este problema ta, nu a circuitului
Amatur. Sau sperai ca Amaturul sa te premieze pt aceste turnee?
In concluzie, felicitam organizatorii acestui turneu pt conditiile oferite

Felicitări organizatorilor și participanților.
Pe langa toate lucrurile frumoase din acest turneu, trebuie totuși trași de urechi, cei care se fac responsabili de neacordarea (in si la timp) a tricourilor de lideri județeni la categoria hobby.
Categorie de multe ori mai trecuta cu vederea, de parcă cei mai experimentați, s-au format direct la open sau elite.
Categorie ai căror participanți s-ar fi bucurat mult mai intens de aceasta distincție presupunând că n-au mai trecut prin asa ceva.

Borsecul apreciază la maxim tot ce tine de organizare! La Mediaș am fost condamnat de mulți ca am zis sa cânte muzica...nu sa vorbească un om pentru un grup restrâns care îl auzea. Aradul a demonstrat ca am avut dreptate..... O frumusețe de banchet felicitări lui Radu și echipei. Avem mult de invatat de la acești oameni de calitate dacă vrem ca Amaturul sa fie o plăcere de a merge în continuare la turnee cu dragoste! Majoritatea nu o sa mai facem performanta suntem amatori ...hai sa fie o plăcere totul și asa ne vom întâlni mai des! Multa Stima Arad!!!!

Felicitări maxime tuturor organizatorilor pentru excelenta organizare a turneului !!!
Încă odată Aradul a demonstrat ca este nr. 1 in Amatur in tot ce înseamnă organizare și bunul mers al unui turneu reușit !!! Totul a fost la superlativ .
Multumim sponsorilor cat și tuturor oamenilor implicați în bună organizare a acestui turneu . O să venim cu mare drag la Arad de câte ori vom avea ocazia !!!

Felicitări Aradenilor, care au reușit să-și unească eforturile și să colaboreze pentru un unic scop :,, să ia mauuuu întregii mișcări amaturiste. Mulțumiri și lui Daniela și Cristi Dodean, care s-au implicat în reușita turneului.
Toată stima !
Bravo Duși ! Ți-ai arătat adevărata valoare.

A fost fain!
Felicitari tuturor!

O recomandare pe viitor dacă se poate...arbitrajul să fie făcut de către jucători din alte grupe (masa alăturată eventual) pentru a se evita posibile discuții neobiective.

Spor la jocuri! 🏓👍😊

Felicitări arădenilor! Organizare de excepție! Nu cred că se mai pot spune foarte multe. Totul la superlativ!👍

Cu toate acestea aș dori să sesizez conducerea Amatur cu privire la un aspect! general și ca să fiu sincer și o nemulțumire personală.
Trebuie să fim cu toții de acord că tricourile celor de la Avansați au fost Top , vârf de gamă , începând de la material până la inscripționare. Asta in comparație cu tricourile de la Open care par niște rebut de ștrampi pe lângă cele de la Avansați. Dar nu contează chiar atât, supărarea mea vine de la faptul că deși am transmis din timp că port mărimea 4XL (asta pentru a fi sigur, pentru că la floarte multe articole mi se potrivește 3xl). Eu am primit un tricou, cred că 2xl iar pe toate etichetele lui șters și scris cu pixul 4XL. Am înțeles, asta este, sunt o excepție și nu exista mărimea asta in lotul acesta dar cred că era corect și de bun simț să fiu contactat și să găsim de comun acord o rezolvare poate un alt model. Și chiar in ziua concursului mi-am cumpărat un tricou perfect 4XL de la persoana care vindea astfel de articole in holul sălii de la Sânpaul. Apropo avea și 5xl dar îmi era mare.
Îmi place să spun despre mine(in glumă )că sunt cel mai greu jucător din Amatur dar nu este așa și cei care mă cunoașteți știți asta pentru că eu personal am văzut in circuitul ăsta colegi mai mari și mai grei decât mine. Să fim sănătoși pentru asta!
Trecând peste asta am vrut să rezolv problema fără tămbălău și l-am contactat pe cel care a furnizat tricourile Xiom , respectiv
pe dl Gelu căruia i-am expus situația și l-am rugat dacă se poate face ceva să mă bucur și eu de tricoul de lider județean.
După cum am fost avertizat de către cineva care îl cunoaște, el nu a avut cuvânt și in discuție a intervenit d-na Irina, care s-a răstit plină de draci , că pe ea nu o interesează că oricum tricourile sunt sponsorizare și să zic merci că l-am primit și pe ăla.
Am fost foarte calm și am încercat să îi spun că probabil există o relație de colaborare între societatea lor și Amatur de s-a ajuns la această decizie de a oferii ei tricourile și atunci are o oarecare obligație.
Dar plină de nervi mi-a replicat că pe ea nu o interesează. (Precizez că dețin o aplicație care îmi înregistrează convorbirea.)
Așadar dacă considerați că undeva s-a greșit și mai poate fi îndreptată această situație, bine, dacă nu , poate ar trebui ca pe viitor aceste sponsorizări să le facă cei care au dovedit că merită.
Cu respect,
Cel mai greu jucător Amatur 😘

Jurje Alex te rog frumos să mă contactezi pentru a mi returna foarfeca 0763655549

Back
Sus