ÎNCHIS cumpar paleta defensiva pana in 150 lei

• Autor subiect Autor subiect Joo
  • Dată creare Dată creare
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Joo

cadet
Scor reacție
6
Vârstă
49
Locație
Iași
as prefera lemne Donic Defplay Classic Senso, donic cayman,friendship fighter si fete donic slice, akkadi taichi, iarba dhs cloud and fog,palio...

te-ar interesa o paleta stiga lemn calibra 5* fete evo.???? este defensiva si arata impecabil!.... pret 80 lei

paleta pare a fi all, pentru inceput...vreau ceva eminamente defensiv si usor...

paleta stiga de care spune baiatul e un all- (lemnul e Def , fetele sunt All) foarte usoara si cu un efect si o elasticitate a fetelor incredibila..am avut un coleg care a avut asa ceva.
o singura fata evo costa 75 de lei http://tabletennisequipment.dandoy-sports.com/ro/product_info.php?pName=stiga-evo.

parerea mea,daca vrei o paleta defensiva respectabila si care sa puna problema adversarilor e o alegere buna,mai ales daca spune ca e intr-o stare excelenta.

omul a cerut o paleta defensiva in adevaratul sens al cuvantului, nu o paleta cu foarte mult control cu care sa faci tacaneala si sa te numesti aparator, cel putin asta se intelege din elementele enumerate de el.
scuze de off-topic

Adresati-va lui valigti, i-a facut o paleta defensiva unui coleg, cu lemn TSP balsa carbo 2,5 , iarba TSP curl, fata Joola Phoenix, care este o belea de paleta, daca faci aparare ...
LE Aveti dreptate, iese mult din buget.

Ultima editare:
omul a cerut o paleta defensiva in adevaratul sens al cuvantului, nu o paleta cu foarte mult control cu care sa faci tacaneala si sa te numesti aparator, cel putin asta se intelege din elementele enumerate de el.
scuze de off-topic

Te asigur domnule adriank ca nu e o paleta de tacaneala,si la pretul cu care este vanduta e o afacere destul de buna.

se vede ca sunt putini aparatori printre forumisti...pacat,jucatorii defensivi sunt un deliciu...si revenind...eu inteleg altceva prin a fi defensiv...oricum,multumesc de oferte...combinatia cu TSP am sa mi-o iau probabil cand o sa fie leul cat un euro...asa ma pot incadra in suma :)))

se vede ca sunt putini aparatori printre forumisti...pacat,jucatorii defensivi sunt un deliciu...si revenind...eu inteleg altceva prin a fi defensiv...oricum,multumesc de oferte...combinatia cu TSP am sa mi-o iau probabil cand o sa fie leul cat un euro...asa ma pot incadra in suma :)))
Vezi poate te intelegi cu omu: http://www.tenisdemasa.ro/forum/sho...et-nou)-lemn-control-fata-acuda-S3-si-Inferno
---------- Post added 28 ian 11 at 11:06 ----------

Mda, nu m-am uitat prea bine la preturi. Nu cred c-o sa va prea intelegeti la pret:) Scuze de spamat topicu.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus