ÎNCHIS schimb fete tenergy 05fx si donic baracuda

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

rogerpustiu

senior
Scor reacție
360
Vârstă
48
Locație
Comănești
schimb sau vand feta tenergy 05 fx rosie 2.1 cu tenergy05 fx 1.9 sau spinart 1.9 (150 ron)
taiata pe primorac carbon off+
lipita cu apa joola
0745361676
gabi

Ultima editare:
am o fata xiom omegaIV asia neagra de 2.0 daca va intereseaza

Nu au blitz pe mijloc, ci o sursa normala de lumina (veioza), pusa tocmai ca sa se vada gradul de uzura, spre deosebire de pozele dumneavoastra cu Tenergy 05 FX, care prin neutralitatea lor, nu lasa sa se vada decat ca sunt...colorate. Referitor la claritate, cred ca exagerati.
Mai pun doua poze cu lumina atenuata, sa nu se creada ca-mi retrag oferta din motive ascunse, ci pentru incompatibilitate de stil.
Eu pe "deci" il ocolesc.

Ultima editare de un moderator:
Bine, atunci suntem prieteni. :-) Din pacate oferta ramane retrasa, pt ca e mai bine asa. Ca o consolare, pot sa spun ca eu nu am simtit vre-o diferenta esentiala intre 2.1 si 1.9, avandu-le pe amandoua. Nici castig de control la 1.9, nici "dwell time" mai mare la 2.1.

sunt si binevoitori care aduc prospetime topicului meu si doresc sa faca reclama ascunsa fetelor ,aparatelor foto (tehnica fotografica) sau voiovelor acestora

cu dragoste gabriel

baracuda s-a vandut

---------- Post added 22 ian 11 at 03:48 ----------

vand tenergy 05 FX 2.1 (160ron) sau schimb cu tenergy 05 FX dar 1.9 rosu

Ultima editare:
nu e blat m-ai prins ,nu stiam cum se ridica anuntul ,asa ca l-am rugat sa ma ajute
e ok ca esti vigilent ,tara are nevoie de locotenenti

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus