Salut , mi`am cumparat de curand o masa active , joc cam 2-3 ore pe zii , nivel spre Mediu , si am o dilema in legatura cu achizitionarea unei palete pana in suma de 100 Ron , Astept sfaturile si recomadarile voastre.Ms anticipat
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
sub 100 lei e cam greu sa gasesti o paleta buna...dar ma bucur ca sunt si altii care investesc mai mult in joc si mai putin in paleta...si nu te lua dupa lume...fetele si lemnele chinezesti is f.bune...din cate am remarcat,cei care joaca cu buretoase de la bty si xiom ori au burta,ori lesina dupa o ora de joc...cauta pe eacheng.net si gasesti acolo produse bune la preturi mici...daca vrei un exemplu poftim: lemn galaxy t2 13,5$,akkadi taichi fh 9$ si friendship 729 focus 3 snipe bh 8,5$...mai pune transportul 11 $ si-ti da 42$...sunt fete bune si la 5$...de ex.palio...
Din sugestiile voastre , m`am reorientat spre o paleta Second'Hand dar nu stiu ce sa aleg , niste sfaturi ar fi utile .