timo boll alc vs innerforce alc

Subscriu... Tenergy 05-fh si 05fx-bh, ambele de 1,9 - exista o continuitate intre saritura lemnului de la jocul departe de masa si a buretelui la jocul de aproape de masa.
Numai bine.

e o problema mare ca nu am dat cu lac pe lemn inainte sa lipesc fetele?
scuze am uitat sa specific atunci cand am cerut pareri despre fete ca nivelul meu este incepator, se schimba cu ceva situatia?

Desigur...cu T05 nu are rost sa incerci in cazul asta pentru ca pana nu vei avea un nivel de joc corespunzator aceasta fata va fi o arma cu doua taisiuri pentru tine...cred ca poti sa ramai f bine la combinatia pe care o ai acum in semnatura sau sa incerci sa dai chiar un pas in spate. Vei pierde putin la capitolul atac dar vei castiga f mult la capitolul control, cel de care ai nevoie acum f mult. Oricum este un lemn destul de avansat cu care ai nevoie de ceva ore de antrenament pana sa il simti f bine...

ce fata(fete) ar trebui sa pun pe lemnul asta ca sa imi perfectionez cel mai bine top spin-ul?
m-am gandit ca ceva cu spin ridicat si viteza mai mica ar fi idicat, poate spin art??

Parerea mea chiar daca nu vreau sa fiu subiectiv este ca gama innerforce este mai mult marketing decat un plus valoare aduse lemnelor corespodente din gama TB. Nu mai punem la indoiala faptul ca sunt mai grele si au punctul de echilibru pe fata dar si vibreaza enorm de mult in comparatie cu TB. TB ALC din punctul meu de vedere este un lemn exceptional la toate capitolele: control, echilibru, simt, acum depinde de nivelul la care te afli. Eu zic ca de baza in sportul asta sta antrenamentul, cel mai important din punctul meu de vedere. Cu orice lemn ai juca daca nu exersezi si daca nu te orientezi la un lemn cu care sa ramai ceva vreme mereu o sa fie o problema. Sfatul meu este sa alegi unul din lemnele astea doua si sa nu le shimbi inmediat chiar daca la inceput o sa ti se para ca nu se potrivesc cu stilul tau de joc si te antrenezi, ai sa vezi ca la un moment dat incepi sa il simti si vei progresa.

Floppy mersi pt intentia ta de a ma ajuta dar am ales deja lemnul ba mai mult l-am si achizitionat.(am scris asta)
Ma bucur ca alegerea mea corespunde cu opinia ta, asta dandu-mi un plus de inceredere. Ramane de exersat mult, mult, mult.

Eu din cate stiu, cateva grame in plus (cu atat mai mult in fata) sunt bune pentru ca iti confera stabilitate si viteza mult mai mare.

lemnele cu centrul de greutate spre varf sunt preferate de cei care joaca preponderent ofensiv; topspinisti si hitteri(care trag drept). Cei cu joc variat si aparatorii prefera lemnele cu centrul de greutate spe maner pentru un plus de control. In plus un centru de greutate spre maner face ca intreaga paleta sa ti se pare mai usoara. E o chestiune de stil de joc!

Back
Sus