Turneu B Arad 19 februarie 2011

roman bogdan

Coordonator Onorific
LOCALITATEA: ARAD
DATA: 19 februarie 2011
ORA: 9.30 – inceperea turneului
SALA : C.S.M ARAD
ADRESA: str: Mihai Eminescu nr. 28 ( langa cafeneaua Fantasy)
TIP MESE: butterfly
NR. MESE: 8
SPATIU DE JOC: BUN
TIMPUL PROBABIL ALOCAT: 9.30 -17.00
NUMAR MAXIM DE JUCATORI ADMISI: 48
SISTEM DE JOC: sistemul clasic, grupe inferioare, grupe superioare, eliminatorii ( in grupele
inferioare se vor juca 2din 3 seturi iar grupele superioare si eliminatorii 3 din 5)
TAXA PARTICIPARE: 20 RON
MATERIALE DE PREMIERE: diplome, medalii, cupe.
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: pe forum, telefonic
ORGANIZATORI: Roman Bogdan tel. 0746056622 si Ciochina Gabriel tel. 0722562098
Se asigura: apa minerala, cafea
OBLIGATORIU PAPUCI DE SALA
---------- Post added 05 feb 11 at 23:11 ----------
Rezervat clasament:

As veni si eu, daca s-ar juca meciurile 3 din 5 si daca se califica 4 din grupele inferioare, ca doar batem sute de km sa jucam, nu pentru plimbare !

Din Timișoara: Vrajitor Danut

Bogdane, doua intrebari:

- Se poate servi masa la cantina CSM?

- Ma gandesc ca fiecare grupa va juca pe 2 mese, avand in vedere numarul de jucatori admisi (48), numarul de mese respectiv timpul alocat?

Merci anticipat ;)

Se va juca pe opt mese, fiecare grupa cu masa ei, si se califica primii 4 din fiecare grupa, am pus 2 din 3 in inferioare pt a fi sigur ca termin concursul in timp util

danut, suna-ma daca poti, sa-ti explic cum e cu cantina

As veni si eu, daca s-ar juca meciurile 3 din 5 si daca se califica 4 din grupele inferioare, ca doar batem sute de km sa jucam, nu pentru plimbare !
D-le Bogdan,eu va propun sa faceti o exceptie referitor la dorinta d-lui MATEI DUMITRU ,o persoana in varsta care nu mai face fata in grupele inferioare daca se va juca 2 din 3.Aveti 2 variante si anume:ori jucati 1 din 2 sau 3 din 5 ,deoarece dumnealui,poate paleta,sunt setate sa joace 3 din 5 pentru a castiga.Trebuie sa tineti cont ca datorita varstei inaintate se incalzeste mai greu si isi intra in joc de abia din setul 4.
Pentru d-nul MATEI DUMITRU-va rog nu va suparati pe mine,considerati ca cele scrise mai sus reprezinta un pamflet si deci trebuie tratat ca atare.

D-le Bogdan,eu va propun sa faceti o exceptie referitor la dorinta d-lui MATEI DUMITRU ,o persoana in varsta care nu mai face fata in grupele inferioare daca se va juca 2 din 3.Aveti 2 variante si anume:ori jucati 1 din 2 sau 3 din 5 ,deoarece dumnealui,poate paleta,sunt setate sa joace 3 din 5 pentru a castiga.Trebuie sa tineti cont ca datorita varstei inaintate se incalzeste mai greu si isi intra in joc de abia din setul 4.
Pentru d-nul MATEI DUMITRU-va rog nu va suparati pe mine,considerati ca cele scrise mai sus reprezinta un pamflet si deci trebuie tratat ca atare.

Nu e nici o suparare, dar eu sunt sadic si, imi place sa-mi obosesc adversarii si apoi sa-i bat

imi place matei ca esti sincer, bravo tie, dar hai treci peste si vino sa-ti dau o tuica buna si o bere rece, si o sa vezi ce bine vei juca

Am tot stat in dubii ;) , dar daca ai adus vorba de tuica si bere, ne inscriem si noi:
Adrian Filip
Laurian Stamate

- amandoi din Timișoara

Toate cele bune!

imi place matei ca esti sincer, bravo tie, dar hai treci peste si vino sa-ti dau o tuica buna si o bere rece, si o sa vezi ce bine vei juca

Bogdane, stiu ca nu esti tu de vina ca nu ai sala la dispozitie pentru o perioada mai lunga.
Ma bucur ca ai ramas acelasi organizator ospitalier. Oferta este foarte tentanta, asa ca o sa ma mai gindesc.

PAPAPAPA

Back
Sus