Recomandare paleta 150RON

moon

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
33
Locație
Tulcea
Salut ! As dori niste sfaturi pentru achizitionarea unei palete bune allround, de maxim 200RON (preferabil sub 160) . Sa merg pe una preasamblata, sau pe una custom ?

Iti recomand custom, dar numai sa nu fie prea rapida.
Cauta sa ai un lemn All pana la Off- pentru inceput.

Problema e ca orice paleta custom as face, ajung sa imi depasesc bugetul de 200RON. Numai fetele costa atat ! :(
Drept blade, as vrea sa folosesc un Timo Ball ALL+. Iar ca fete... chiar nu stiu...

daca vrei sa te incadrezi in suma ai www.ttnpp.com ai acolo de ex.lemn donic cayman cu 26 $...tot acolo gasesti si fete ieftine chinezesti bune...dhs,lkt...eu tocmai mi-am luat de acolo...am dat vreo 50 $ cu tot cu transport...ti-o si asambleaza daca vrei

Ce parere aveti de configuratia aceasta ?
DONIC BURN ALL+
DONIC SOLO CONTROL 9+ VITEZA 4 EFECT 6-, negru 1.8
DONIC LIGA CONTROL 9+ VITEZA 5- EFECT 6+, rosu 1.8

E buna,si eu am avut tot fetele astea la inceput,dar am avansat relativ repede si le-am schimbat dupa 3 luni...depinde cat de 'incepator' esti...tu stii!

pt fetele acelea, fiind cam lente ai putea opta pt varianta Burn Off- . lemn din asta am si eu...mi-a placut mult. sunt foarte reusite lemnele din gama burn. cat despre fete.. nu am incercat niciuna dintre ele..

Salut ! As dori niste sfaturi pentru achizitionarea unei palete bune allround, de maxim 200RON (preferabil sub 160) . Sa merg pe una preasamblata, sau pe una custom ?

Contacteazal pe Dl Gelu (user tibi pe forum) si cu siguranta o sa iti gaseasca ceva nou si bun in bugetul mentionat mai sus.
Uite un numar de telefon unde poti lua legatura cu dansul : 0728747067
Toate cele bune,

Back
Sus