ÎNCHIS Vand bisturiu+10 lame bisturiu pentru taiat fete paleta

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Salutare , am achizitionat si eu de la Cristi un bisturiu cu lame interschimbabile si vreau sa va spun ca este nemaipomenit , taie extraordinar de usor iar taietura este foarte fina , lamele fiind subtiri ( eu am luat maner nr 4 si lame nr 22 )
Cumparati cu incredere , produsul este foarte bun ( si zic eu si convenabil ca pret ) iar vanzatorul foarte amabil si prompt.

Din pacate,ma vad nevoit sa maresc pretul lamelor, de la 12 lei la 14 lei. Comenzile primite pina astazi vor fi onorate la pretul vechi.
Multumesc, Cristian

Nu stiu cine e d-l Waldner,dar te asigur ca daca le taia cu bisturie,era cu totul altceva

Glumind un pic,daca le taia cu bisturie,nu mai era nici o indoiala,olimpic all-the-way !! :)

in pretul maner nr4 si lame 22 este inclus si transport?
---------- Post added 12-Mar-2011 at 20:58 ----------
mai afisati va rog odata preturile sa nu le tot cautam in paginile din urma !

Din pacate,pretul nu include si transportul,care este 9 lei prin ramburs Posta Romana. Momentan,nu mai am manere nr 4,doar nr 3,cu lame 10 si 11.
Aveti dreptate,sa afisez preturile periodic pe ultimele anunturi.
Pretul pentru un maner si 10 lame este 24 lei ( 10 lei manerul si 14 lei cele 10 lame). Cristian

din pacate mi se pare scump ce-a ce vindeti aici si fara transport inclus un maner bisturiu nr 4 costa 6 ron si o lama orice numar costa60 bani si se dau si combinate eu cred ca faceti specula aici pt ca utilizatorii acestui forum nu stiu pretul real! deci un maner 6 ron + 10 lame 60 ron total12 r0n ?!!! la dvs este dublu +transport chiar e cam mult!!

nu .!acum v-ati schimbat siteul la inceput puneti un link cu o firma din tg mures iar acum acu alta din sibiu cred ca ascundeti ceva ! si oricum pe acest site lamele sun 0,45 bani buc deci 10 lame 4,5 ron ! eu am facut comanda la tg mures pt un maner si 10 lame diferite de pe linkul pe care l-ati postat dvs ! adoua zi mau sunat si au zis ca e prea mica comanda ca sa o onoreze era 10 lame 65ron si un maner 65ron total cu 13 ron ! si nu cred ca sunteti in masura sa discutati despre semnatura mea ! eu muncesc cinstit nu fac specula!!
---------- Post added 17-Mar-2011 at 22:18 ----------
http://www.humanmed.ro/instrumentar...tar-pentru-mica-chirurgie/maner-bisturiu-nr-4
---------- Post added 17-Mar-2011 at 22:22 ----------
http://www.humanmed.ro/instrumentar...turiu/lame-bisturiu-nr--24ame-bisturiu-nr--23

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus