Buzău - amatur

Buzău - amatur 2011

Buzău - amatur 2011

Dragi pasionati ai tenisului de masa, amatori, profesionisti sau ex-profesionisti, voua celor care participati cu interes la competiile organizate in circuitul AMATUR, va aduc la cunostinta faptul ca in curand, se va organiza in premiera la BUZAU un turneu AMATUR.

Acest turneu va avea loc intr-o sala profesionala din Buzău, destinata special acestui sport, cu sprijinul sustinut al domnului director al CSM Buzău.

Ii multumesc si pe aceasta cale domnului director Mircea Dinu si ca urmare, tineti aproape pentru a afla detalii si bineinteles va asteptam in numar cat mai mare aici la Buzău.

Deci, nu uitati ! Stati pe forum pentru vesti proaspete !

Toate bune tuturor !

George

Buzău - amatur 2011
Dragi pasionati ai tenisului de masa, amatori, profesionisti sau ex-profesionisti, voua celor care participati cu interes la competiile organizate in circuitul AMATUR, va aduc la cunostinta faptul ca in curand, se va organiza in premiera la BUZAU un turneu AMATUR.
Acest turneu va avea loc intr-o sala profesionala din Buzău, destinata special acestui sport, cu sprijinul sustinut al domnului director al CSM Buzău.
Ii multumesc si pe aceasta cale domnului director Mircea Dinu si ca urmare, tineti aproape pentru a afla detalii si bineinteles va asteptam in numar cat mai mare aici la Buzău.
Deci, nu uitati ! Stati pe forum pentru vesti proaspete !
Toate bune tuturor !
George

Data de 2 aprilie ar fi foarte potrivita pentru turneul preconizat. Daca sala este libera in acea data, vei avea oaspeti de seama la Buzău! Sa ne vedem cu bine!

Da, datele cele mai apropiate disponibile sunt 2 sau 30 aprilie.
George, ai tel mele pe privat, pentru detalii de organizare.

Data de 2 aprilie 2011 e ok !!! Tinem legatura !!!
---------- Post added 02-Mar-2011 at 10:08 ----------
Emil, nu am telefonul tau. Poti te rog sa mi-l scrii ? Thx !
---------- Post added 02-Mar-2011 at 10:08 ----------
Emil, te rog sa imi transmiti telefonul tau !

Sa speram ca pe 2 Aprilie 2011 va fi un Turneu A,asteptam vesti..

Turneu A sau B, pe 2 aprilie va asteptam la Buzău.
Cu aproximativ o saptamana inainte se va face anuntul la inscrierea oficiala.
George

Amatur Buzău

Amatur Buzău

Foarte bine ! E valabil si pentru toti ceilalti ! Dati sfoara in tara !

As dori sa fie un prim turneu pe cinste.

Emil, va trebui sa ne intalnim pana atunci, pentru detalii de organizare.

George

salut george,
te referi cumva la sala de la stadion? daca da, ma tem ca nu va fi suficient loc pentru un turneu "A", din ce am vazut eu nu intra decat 6 mese, probabil 8 daca le lipesti, poate ar fi mai bine sa te gandesti la un "B" pentru inceput

multa bafta,
bogdan

Buzău -amatur

Buzău -amatur

Bogdanel, turneu A, B .. fiind prima data .. important e sa-l initiem. Chiar daca incepem cu B, fiindca e posibil sa ai dreptate... eu neparticipand pana la acest moment la nici unul dintre ele, e bine sa ne cunoastem intre noi, ca participanti, si mai apoi cu sprijinul celor de la CSM (pe care oricum il avem de inceput), sa organizam pe viitor si unul A, in Sala Sporturilor. Numai ca acolo e vorba de bani probabil mai multi.

Nu trebuie sa ajungem in varf de prima data ..O luam treptat.

Daca esti amator de un turneu B in Buzău, te asteptam !

O seara buna !

George

Buzău - amatur

Fiti pe receptie !

Anuntul pentru Buzău - Amatur va fi postat curand !

Va asteptam pe toti cei interesati !

George

Back
Sus