multumiri din toata inima fratelui gabi constantinescu si familiei care au facut posibila participarea la acest turneu,multumiri inca o data pentru ca a ascultat sfatul meu ,care l-a ajutai sa ajunga in primi 11,acela ca decat sa fumeze: iarba: mai bine sa o lipeasca pe o paleta si va fii mai castigat,v-a acumula puncte si v-a face miscare mai multa.salutari cordiale prietenului radu dorofteiu din bistrita care a reusit sa-mi ia calificarea in suparioare de sub paleta desi am avut sase mingi de meci. si cu permisiunea dvs un sfat de la un rocker carunt :nu pune-ti fete cu care nu a-ti jucat niciodata pe o paleta si a doua zi va prezentati la un turneu de calibrul acesta ca sigur ve-ti rata calificare intr-o etapa superioara, .dar prin asta consta frumusetea jocului.felicitari organizatorilor pentru efortul imens depus,si pentru super conditii.domnisoarelor din amatur in frunte cu nasta de la cluj,la multi ani de 8 martie si o primavara fericita tuturor,din alba iulia traditionalul salut ardelenesc LONG LIVE ROCK AND ROLL