ÎNCHIS Lemn Butterfly Primorac Carbon OFF+ (NOU)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

sorymtllc

cadet
Scor reacție
0
Vârstă
33
Locație
Balan, Harghita
Vand Lemn :

BUTTERBLY PRIMORAC CARBON OFF+ :
- maner AN (anatomic)
- 90 grame
- 3 straturi lemn + 2 Carbon (Tamca 5000)
- Dimensiuni: 157x150 mm
- Grosime: 6,9 mm
- Dimensiune maner: ca. 100x25 mm
- PRET 360 LEI
* Lemnul este Nou nout, achizitionat in data de 03.03.2011.
* Transportul este gratuit prin Posta Romana (se trimite prin optiunea "fragil") iar prin servicii de curierat cumparatorul suporta cheltuiala.
--> Pentru fotografii mai clare va rog sa asteptati o zi cu soare (e vital fotografiei :P).

Ultima editare:
pretul este prea mare de unde la-ti cumparat dvs prima data am vazut pe un site de afara acest lemn la 79 euro si pe forum la 350 parca nou !

tot la mine ai vazut cu 350, unde aveam mai multe produse . Ehh acele produse nu sunt proprietatea mea iar in urma "desteptarii " comerciantilor de unde cumparam au vazut ca defapt lemnul face mai mult de 350 cat il dadeau ei si anume 400 . In acest caz eu il ofer la 380 cu transport inclus ! Si daca chiar e problema permit si negocierea .

ok in regula atunci trebuie sa ne orientam catre siteuri de afara unde le gasesti la preturi mai bune !

salut , care este ultimul pret al tau? intreeb acest lucru pentru ca ,- la primele poze s-a vazut si pretul de cumparare , daca imi dai un pret bun il cumpar azi , si asa cu manerul anatomic , te rog sa ma suni Marian 0745318922
---------- Post added 07-Mar-2011 at 10:29 ----------
salut , adresa este Reghin 545300 Str. Călărașilor Nr . 16 (magazin Teletec , acolo lucrez eu , Marian Calin )
---------- Post added 07-Mar-2011 at 10:32 ----------
este suficient ?

da, multumesc ... acum merg la posta !
O zi buna !
---------- Post added 07-Mar-2011 at 13:10 ----------
Vandut !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus