caut partener tenis de masa

sunt si eu un practicant ala acestui sport (hobby) dar din pacate nu am mai jucat de mult.

dc sunt amatori care sa joace dupa ora 18 putem stabili o intalnire!

Salut.Pt cine locuieste in sectorul 6 si este interesat putem juca gratuit in Dechatlon militari(am eu un card)sau in parc moghioros.Preferabil dimineata intre 10-13 in cursul saptaminii.Astept mesaje pe mail petre1981(at)yahoo.com.Apropo doresc sa cumpar si o paleta mai buna la max 150 ron daca are cineva de vanzare

Salut.Pt cine locuieste in sectorul 6 si este interesat putem juca gratuit in Dechatlon militari(am eu un card)sau in parc moghioros.Preferabil dimineata intre 10-13 in cursul saptaminii.Astept mesaje pe mail petre1981(at)yahoo.com.Apropo doresc sa cumpar si o paleta mai buna la max 150 ron daca are cineva de vanzare

Salut,
paleta iti poti cumpara de la Tibi,gasesti telefonul lui aici pe forum,daca nu te descurci ti l dau eu.

salut,sunt liber dupa ora 18 pentru tenis de masă,daca mai esti interesat de ping pong contacteaza-ma pe messenger, id-ul eduard098,numai bine
---------- Post added 09-Sep-2011 at 12:03 ----------
sunt si eu un practicant ala acestui sport (hobby) dar din pacate nu am mai jucat de mult.

dc sunt amatori care sa joace dupa ora 18 putem stabili o intalnire!

daca mai esti interesat, id messenger eduard098

sal

sal

caut partener pentru tenis de masă de nivel mediu,,sint din bucuresti sector 6,astept mesajele voastre,va multumesc id: cristiancristian687

Nu tre sa ma duci, doar adresa sa-mi zici si ne vedem la un joc

Trimis de pe al meu Galaxy Nexus folosind Tapatalk

Back
Sus