Laurian Stamate
boboc
Din Timișoara:
Lari Stamate
Lari Stamate
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Bravo tizule, felicitari pt organizare, a fost un turneu foarte reusit, mai ales ca au fost multe rasturnari de situatie, meciuri supriza. A fost o atmosfera placuta, si asteptam cu nerabdare urmatorul turneu
mai spunetim si mie locurile
Felicitari organizatorilor in primul rand........ a fost super frumos concursul , felicitari si partipantilor a fost un turneu reusit si placut.. Multe meciuri frumoase de vazut
Sa ne auzim cu bine si la urmatoarele concursuri cu bn si sanatosi![]()
Gasesti clasamentul pe prima pagina.
Ma bucur ca te-ai simtit bine Victor, te astept si la Smiley 4, in aprilie.
Cipi, daca-mi dai numele tau complet (in profilul tau nu apare), aflam imediat cite meciuri ai cistigat. Singurul "Cipi" din Timișoara care a participat la concurs a fost Terescu Ciprian si are 3 victorii si 8 infringeri.Nu stiu daca conteaza dar parca eu am avut 4 victorii . Oricum ,turneu bun si puternic. Felicitari.
Cipi, daca-mi dai numele tau complet (in profilul tau nu apare), aflam imediat cite meciuri ai cistigat. Singurul "Cipi" din Timișoara care a participat la concurs a fost Terescu Ciprian si are 3 victorii si 8 infringeri.