ÎNCHIS Vand DONIC ACUDA S1

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

ioan72

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
52
Locație
Ludus
Vand o pereche de fete Donic Acuda S1 max in stare buna.Dimensiuni 157/150.Pret 150 ron.REDUCERE 120 .Poze noi.

Ultima editare:
te intereseaza schimb cu o pereche Btf Bryce 2,1 + 50 lei diferenta de la tine ?
sant aproape noi, stare excelenta, taiate perfect, jucate 3 antrenamente , 150 x 156

Mulumesc de oferta dar le dau la schimb doar cu stiga boost TC
---------- Post added 21 ian 11 at 09:10 ----------
poze

da e super pretul, normal ca 150 lei prerechea ca doar una noua e pe la 130 lei.

Da perechea costa 150 ron.Multumesc lui DanD pt interventie.

valabil
---------- Post added 08 feb 11 at 20:00 ----------
Rezervate pentru booghibooghi.Multumesc.

din pozele dvs nu prea se vede bine uzura lor asi zice ca sunt f uzate dupa poze eventual puneti poze mai clare pt ca eu a-si dori sa le cumpar dar ma dezamagesc pozele! dupa aspectull or va pot oferii max 100 ron ! cu respect ! pt amandoua!

Multumesc de oferta dar e prea putin.Am sa pun si alte poze.

fețele lui ioan 72 chiar sunt in stare buna......le-am vazut eu personal.

pt. ioan.........PS: poate vei reveni la ele...........vinde prostiile alea de tenergy.

Anomis ai zis ca ne faci o vizita la Ludus.Te asteptam.Sa ma suni cand vrei sa vi.Numai bine.

Anomis ai zis ca ne faci o vizita la Ludus.Te asteptam.Sa ma suni cand vrei sa vi.Numai bine.

Asa e. o sa vin, dar acum nu pot spune exact cand. Am o perioada foarte plina la servicu. Dar chiar vreau sa vin. Oricum o sa te anunt din timp si pe tine si pe Cosmin.
Succes

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus