Regulamentul turneului a fost incalcat voit de Botarca,deoarece in eliminatorii nu a vrut sa auda de tragere la sorti spunandu-mi cu voce tare ca sistemul de joc il face dansul cum vrea,iar eu sa plec din Amatur daca cer tragerea la sorti.
Omule, ti-am spus si aseara: esti bolnav de SCENARITA !!! Cand am facut eliminatoriile am stabilit urmatoarele reguli/principii care se practica dintotdeauna la turneele Amatur:
- Au venit din faza grupelor superioare 12 concurenti de pe locul 1 si 12 de pe locul 2. Acestia trebuiau pusi pe un tablou de 32 din care primii 8 favoriti trebuiau sa aiba bye (in traducere sa mearga direct mai departe). Cand i-am stabilit pe acestia 8, erau langa mine cel putin 5-6 concurenti dintre care imi amintesc cu siguranta de Daniel Aftenii pentru ca el m-a ajutat ca sa mearga treaba mai repede.
- Am tinut cont de clasament pentru ai pune pe primii 8 (locuri 1 in superioare) precum si pe urmatorii 8 (4 erau locuri 1 in superioare si au fost cotati favoriti 9-12, iar 4 erau locuri 2 din inferioare si au fost cotati favoriti 13-16)
- Au ramas ceilalti 8 dintre cei calificati de pe locul 2 in superioare care AU TRAS LA SORTI pozitia pe tablou!
- Mihaila a fost cotat favorit 5 conform pozitiei Amatur si a mers direct in primii 16, fara sa joace! Pietris a jucat in primii 32, desi castigase si el grupa superioara, dar conform pozitiei in clasament a prins pozitia de favorit 12, adica ultima dintre toti cei care au castigat grupa superioara. Nu stiu care a fost mai favorit in acest caz, Mihaila sau Pietris, dar raspunsurile colegilor de pe site cred ca sunt elocvente si le multumesc pentru promptitudinea lor!
Asadar domnule Mihaila sunt demontate toate acuzele dumitale si mai mult cred ca si ceilalti stiu de acum ca esti BOLNAV DE SCENARITA!
Cat despre jignirile legate de fasole, crede-ma ca esti singurul care a avut ceva de obiectat, ceilalti apreciind in mod deosebit mancarea pregatita cu mult suflet! Probabil ca atitudinea ta GROHAITOARE, asemanatoare izbitor si cu infatisarea ta, te impiedica sa mananci fasole ca nu cumva sa te demasti si sa vada lumea cine esti cu adevarat!
Nu te obosi sa-ti ceri scuze, cele mai bune scuze ar fi sa ma scutesti de prezenta ta de acum inainte la Topoloveni!
Atasez imediat si modul in care s-au stabilit favoritii, precum si tabloul de 32 pentru a face lucrurile extrem de transparente!