Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Da Joola este in stare excelenta,nelovita neciupita, noua practic atata ca a fost taiata si incercata pe 2 lemne jucata total 2 ore.
Se vede si din poze.
Pret 85 lei transport inclus.
Dl Nicu am pus-o la posta colet ramburs in data de 8 martie seara la 18 , nu prin curier rapid asa ca trebuie sa ajunga azi sau maine cel tarziu, la posta mi-a zis ca pleaca in 9 martie dupamasa + sambata si duminica posta nu lucreaza .
Daca vreti va scanez chitanta.
Ati intrebat la posta azi dupamasa ?
Actualizare:
A mai ramas Joola Express one, perechea de Beijing 2 si Galaxy sun varianta pro !
Adaug si o fata rosie Donic Acuda S1 decupata mare in stare excelenta, folosita 6 ore la 80 lei .
Alehandro sa inteleg ca au ajuns fetele si esti multumit?
Poti sa-mi dai simplu niste puncte de reputatie la steluta din stanga de sub numele meu.
Multumesc!
Mai Adaug o fata Tibhar Genius neagra decupata pe BTY la 65 lei transport inclus, suprafata de joc foarte buna dar pe margini are o ciupitura si o taiatura .
data!
Actualizat preturi si fete ramase.
Si in plus :
Maze Passion OFF- fibra de sticla,81 gr, cu maner FL in stare excelenta si fete BTY Bryce SH in stare buna grosime de 2,1 mm
Pret 220 lei transport inclus. Pret Nou 210 lei