fete pt FH cu throw angle mare...si spin la fel...exemple,va rog!

Fete precum DHS Hurricane si Skyline cu blue sponge chiar si DHS Memo nu au rival in asa ceva,nici macar tenergy 05.Se face prea multa reclama in lume pt tenergy ca ar fi cea mai buna insa incercati si fete chinezesti si dupa ce va veti obisnui sa jucati cu ele nu veti regreta.Eu am jucat si cu fete butterfley si cu fete DHS si nu simt ca ar fi mai prejos decat Butterfley cu preturi exagerate.

Pana la urma cred ca o sa imi iau un DHS,acu sa vad care...skyline neo imi face cu ochiul,dar mi-e frica sa le dau numai p-afara!de xiom nu stiu ce sa zic,sunt multi care zic ca nu au rezistenta fetele,ca se ciupesc repede...parerile sunt impartite!

SRiver G3 FX - fața moale, spin la greu, viteza medie.
A se utiliza cu cel mult un lemn OFF-. Orice lemn mai tare strica sentimentul.

Si eu zic ca Sriver G3 FX este super tare la spin dar la viteza cateodata se supara ca are HIGH TENSION TEHNOCLOGY! :)

Monica, cu fetele te mai si obisnuiesti. Ca Tenergy nu-i niciuna :) Dar trebuie sa ai si indemanare de tenergy. Ia si tu de care crezi si joaca cu ele pana le inveti. Eu de vreo 2 ani ma chinui sa dau topspinuri cu reverul cu sandwich-uri si inca nu e ce trebuie. Dar incet-incet ajung si acolo :)

Mai calmati-va cu fetele chinezesti DHS, hurricane 2,3,5,9 , skyline, burete albastru, verde, rosu etc .
Daca au chinezii aia de i vedeti voi pe youtube asta nu inseamna ca alea sunt cele mai bune, aia oricum au fete tunate si speciale, una d-aia costa mai mult decat un tenergy, iar mai important decat toate, aia au MANA. Trebuie sa joci foarte mult cu o fata chinezeasca si sa dai si foarte bine, altfel nu prea te ajuta la nimic mai ales fetele alea de 20-30$.

Daca nu vrei sa investesti in tenergy care personal mi se pare cea mai buna, poti sa incerci ce ti s-a spus mai inainte (Donic Barracuda, evetual varianta big slam, Joola X-plode, Xiom Vega Pro). Succes!

Multumesc tuturor pt sfaturi!
deocamdata n-o sa ma arunc la tenergy,incep cu ceva mai 'usor',poate un sriver sau ceva chinezesc,mai ieftin...sa-mi formez mana cat de cat...

Mai calmati-va cu fetele chinezesti DHS, hurricane 2,3,5,9 , skyline, burete albastru, verde, rosu etc .
Daca au chinezii aia de i vedeti voi pe youtube asta nu inseamna ca alea sunt cele mai bune, aia oricum au fete tunate si speciale, una d-aia costa mai mult decat un tenergy, iar mai important decat toate, aia au MANA. Trebuie sa joci foarte mult cu o fata chinezeasca si sa dai si foarte bine, altfel nu prea te ajuta la nimic mai ales fetele alea de 20-30$.

Daca nu vrei sa investesti in tenergy care personal mi se pare cea mai buna, poti sa incerci ce ti s-a spus mai inainte (Donic Barracuda, evetual varianta big slam, Joola X-plode, Xiom Vega Pro). Succes!

Ai dreptate , pot sa nu te ajute fetele alea de 30 $ ... Ai fi uimit sa vezi ce efecte ies dintr-o fata de 5-10$.

Back
Sus