ÎNCHIS VAND barracuda big slam

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

mariusce

junior
Scor reacție
0
Vârstă
48
Locație
București
vand 2 fete barracuda big slam (rosu+negru) 2.0 ambele noi, in tipla. Le-am achizitionat pt cineva dar s-au schimbat multe intre timp si am ramas cu ele.
pret 2 mil ambele (se dau numai impreuna)

predare personala la top tenis arena mariusce tel:0734951875

ai folosit asemenea fete, ai idee cam cat de semnificativa este diferenta dintre 2,0 si max si in ce s-ar traduce? Merci pt rasp.

vreau sa vin cu precizari mai clare: vreau sa nu ma complic cu posta si nu ma intereseaza schimburi momentan ...

fetele sunt noi cred ca au aparut pe piata de max 2 luni si sunt o versiune de fete moi a vechilor baracuda. Referitor la grosime cu cat buretele este mai gros cu atat creste viteza fetei ,cu cat buretele scade in grosime fata pierde din viteza dar creste in schimb controlul. Sincer eu nu-mi pot da seama de diferente intre 2.0 si max deoarece sunt aprope insesizabile in schimb intre 1.8 si max diferentele sunt f clare.

sry ca nu am putut raspunde.... cred ca lucram si nu am auzit cand a sunat telefonul; am vazut msg dar nu am mai avut credit pe tel sa-ti raspund la msg si nu am stiut nici ce nick ai ca sa-ti raspund pe forum... nu o lua personal BAfta!

sry ca nu am putut raspunde.... cred ca lucram si nu am auzit cand a sunat telefonul; am vazut msg dar nu am mai avut credit pe tel sa-ti raspund la msg si nu am stiut nici ce nick ai ca sa-ti raspund pe forum... nu o lua personal BAfta!

Nu e problema,am luat de la dl Tibi

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus