AlecsCT a spus:
M-ar interesa deschiderea unei sali de tenis de masă in Constanța ,ma puteti ajuta cu ceva sugestii?Amatori de astfel de locuri ar fi?!?
As avea un loc de 600 mp open space .apoi 10 mese omologate ITTF,40 palete si cam atat.M-ar interesa ce as putea monta pe jos si cam cat m-ar ajunge la cei 600 mp separatoare de unde pot achizitiona si pentru avizul de la primarie de deschidere ce ar trebui sa stiu si cam cat ar dura.
Sunt un mare impatimit al acestui sport.
Regards.
Deschiderea unei sali de tenis de masă in Constanța ar fi de bun augur!
Este bine stiut ca tenisul de masa este cel mai popular sport si are cei mai multi practicanti din intreaga lume (profi+amatori)!
Este laudabil daca aveti resurse si dragoste de tenis pentru ca acest plan sa se realizeze.
Amatori/clienti, cu siguranta o sa aveti! Cunosc eu cel putin 30!... plus ca la sala feleacu si spiru sunt mereu clienti, desi conditiile sunt modeste rau!!
Ca mici sugestii pt sala de tenis, v-as recomanda sa nu puneti mocheta pe jos, ca ar sari mingea mai incet pe mese.
Eventual parchet, scandura sau covor cauciucat tip tartan, special pt sali sport(dar e cam scump).
Geamurile sa aiba jaluzele sau draperii... (lumina naturala venita din spatele meselor deranjeaza)
E bine ca lumina artificiala sa fie plasata pe tavan si nu in spatele meselor sau pe peretii laterali.
Pt mantinele care sa delimiteze spatiile intre mese putem vorbi cu cei din mangalia sa vedem unde le-au fabricat si cat i-a costat sau cu dl antrenor filimon de la css, sa ne dea un pont.
Sa nu permiteti sa cante muzica (la eventualul bar din incinta) in timpul jocului, pt ca deranjeaza concentrarea.
Pt fumat sa fie spatiu separat de sala.
Sa recomandati clientilor sa vina cu incaltaminte sport curata de schimb pt accesul la mese.
Ei bine, puteti sa urmariti si topicul cu "sala ADR Galați", unde dl Paul era la inceputuri cu ideea de a deschide o sala, si tot asa, a cerut si a primit multe sfaturi utile de la oameni priceputi.
Si locatia mi se pare ok... central... imi amintesc ca mondialul are si incaperi inalte, propice pentru un joc de tenis!
Altfel, puteti conta ca eu si colegii mei din clubul "Amatour Constanța", va putem asigura tot sprijinul nostru pentru a realiza aceasta sala! Eventual ne puteti vizita la mica "noastra" sala (de fapt e sala mica a css2).
Ne bucuram sa vedem oameni impatimiti (ca si noi) de acest sport frumos!
Succes!