Constanța

Re: Constanța

Maine duc echipa de hochei de copii in cantonament la Navodari si 10 zile o sa fiu acolo Nu prea o sa am timp , dar daca exista eventual in zona posibilitatea de a juca cateva ore as putea sa o "sterg" putin . Multumesc anticipat .

AlecsCT a spus:
M-ar interesa deschiderea unei sali de tenis de masă in Constanța ,ma puteti ajuta cu ceva sugestii?Amatori de astfel de locuri ar fi?!?
As avea un loc de 600 mp open space .apoi 10 mese omologate ITTF,40 palete si cam atat.M-ar interesa ce as putea monta pe jos si cam cat m-ar ajunge la cei 600 mp separatoare de unde pot achizitiona si pentru avizul de la primarie de deschidere ce ar trebui sa stiu si cam cat ar dura.
Sunt un mare impatimit al acestui sport.
Regards.
Deschiderea unei sali de tenis de masă in Constanța ar fi de bun augur!
Este bine stiut ca tenisul de masa este cel mai popular sport si are cei mai multi practicanti din intreaga lume (profi+amatori)!
Este laudabil daca aveti resurse si dragoste de tenis pentru ca acest plan sa se realizeze.
Amatori/clienti, cu siguranta o sa aveti! Cunosc eu cel putin 30!... plus ca la sala feleacu si spiru sunt mereu clienti, desi conditiile sunt modeste rau!!
Ca mici sugestii pt sala de tenis, v-as recomanda sa nu puneti mocheta pe jos, ca ar sari mingea mai incet pe mese.
Eventual parchet, scandura sau covor cauciucat tip tartan, special pt sali sport(dar e cam scump).
Geamurile sa aiba jaluzele sau draperii... (lumina naturala venita din spatele meselor deranjeaza)
E bine ca lumina artificiala sa fie plasata pe tavan si nu in spatele meselor sau pe peretii laterali.
Pt mantinele care sa delimiteze spatiile intre mese putem vorbi cu cei din mangalia sa vedem unde le-au fabricat si cat i-a costat sau cu dl antrenor filimon de la css, sa ne dea un pont.
Sa nu permiteti sa cante muzica (la eventualul bar din incinta) in timpul jocului, pt ca deranjeaza concentrarea.
Pt fumat sa fie spatiu separat de sala.
Sa recomandati clientilor sa vina cu incaltaminte sport curata de schimb pt accesul la mese.
Ei bine, puteti sa urmariti si topicul cu "sala ADR Galați", unde dl Paul era la inceputuri cu ideea de a deschide o sala, si tot asa, a cerut si a primit multe sfaturi utile de la oameni priceputi.
Si locatia mi se pare ok... central... imi amintesc ca mondialul are si incaperi inalte, propice pentru un joc de tenis!
Altfel, puteti conta ca eu si colegii mei din clubul "Amatour Constanța", va putem asigura tot sprijinul nostru pentru a realiza aceasta sala! Eventual ne puteti vizita la mica "noastra" sala (de fapt e sala mica a css2).
Ne bucuram sa vedem oameni impatimiti (ca si noi) de acest sport frumos!
Succes!

george a spus:
AlecsCT a spus:
M-ar interesa deschiderea unei sali de tenis de masă in Constanța ,ma puteti ajuta cu ceva sugestii?Amatori de astfel de locuri ar fi?!?
As avea un loc de 600 mp open space .apoi 10 mese omologate ITTF,40 palete si cam atat.M-ar interesa ce as putea monta pe jos si cam cat m-ar ajunge la cei 600 mp separatoare de unde pot achizitiona si pentru avizul de la primarie de deschidere ce ar trebui sa stiu si cam cat ar dura.
Sunt un mare impatimit al acestui sport.
Regards.
Deschiderea unei sali de tenis de masă in Constanța ar fi de bun augur!
Este bine stiut ca tenisul de masa este cel mai popular sport si are cei mai multi practicanti din intreaga lume (profi+amatori)!
Este laudabil daca aveti resurse si dragoste de tenis pentru ca acest plan sa se realizeze.
Amatori/clienti, cu siguranta o sa aveti! Cunosc eu cel putin 30!... plus ca la sala feleacu si spiru sunt mereu clienti, desi conditiile sunt modeste rau!!
Ca mici sugestii pt sala de tenis, v-as recomanda sa nu puneti mocheta pe jos, ca ar sari mingea mai incet pe mese.
Eventual parchet, scandura sau covor cauciucat tip tartan, special pt sali sport(dar e cam scump).
Geamurile sa aiba jaluzele sau draperii... (lumina naturala venita din spatele meselor deranjeaza)
E bine ca lumina artificiala sa fie plasata pe tavan si nu in spatele meselor sau pe peretii laterali.
Pt mantinele care sa delimiteze spatiile intre mese putem vorbi cu cei din mangalia sa vedem unde le-au fabricat si cat i-a costat sau cu dl antrenor filimon de la css, sa ne dea un pont.
Sa nu permiteti sa cante muzica (la eventualul bar din incinta) in timpul jocului, pt ca deranjeaza concentrarea.
Pt fumat sa fie spatiu separat de sala.
Sa recomandati clientilor sa vina cu incaltaminte sport curata de schimb pt accesul la mese.
Ei bine, puteti sa urmariti si topicul cu "sala ADR Galați", unde dl Paul era la inceputuri cu ideea de a deschide o sala, si tot asa, a cerut si a primit multe sfaturi utile de la oameni priceputi.
Si locatia mi se pare ok... central... imi amintesc ca mondialul are si incaperi inalte, propice pentru un joc de tenis!
Altfel, puteti conta ca eu si colegii mei din clubul "Amatour Constanța", va putem asigura tot sprijinul nostru pentru a realiza aceasta sala! Eventual ne puteti vizita la mica "noastra" sala (de fapt e sala mica a css2).
Ne bucuram sa vedem oameni impatimiti (ca si noi) de acest sport frumos!
Succes!
Nu a-ti facut altceva decat sa imi incurajati foarte mult proiectul pe care in putin timp am sa-l finalizez.Toate sugestiile pe care le-ati scris ami sus sunt exact cele gandite si de mine.M-ar bucura sa ne intalnim la o miscare.
Multumesc

constanta

constanta

am mai postat un subiect in legatura cu tenisul in constanta.revin si cu alte intrebari acum.in afara de domnul Aurel Fratea( sper ca nu am gresit numele), unde altundeva m-as putea antrena?a nu se intelege ca am ceva cu domnul Fratea, dar timpul nu imi permite sa ma duc cand au dansii antrenamente.asadar, exista alte locuri?de exemplu, clubul Farul am inteles ca are echipa de tenis de masă.stie cineva daca as putea sa ma inscriu?cam cat ar trebui sa platesc.astept si alte sugestii in legatura cu locurile de antrenament.multumesc.o zi buna

Intr-adevar e cam incomoda si pentru mine ora la care incep antrenamentele acolo, dar, din pacate nici o alta sala pe care o stiu nu e mai buna la nimic altceva (exceptand programul) decat aceea a domnului Fratea.
Nici ca spatiu, nici ca bani, iar de adversari nici nu mai zic. Se joaca prin rotatie, ai ocazia sa joci si cu parteneri mai slabi (sau comparabili) si cu unii mult mai buni care sunt destul de de treaba ca sa iti arate una-alta daca intrebi. Cel putin in cazul meu asa e. Poate si pentru ca sunt constienti ca n-o sa-i ajung niciodata, nu stiu.

Nu-i fac reclama acelei sali (oricum scopul ei nu e deloc comercial) dar, in afara de faptul ca are zile si ore fixe si uneori incomode, nota 10+.

Toate cele bune.

ai putea sa-mi spui, te rog, programul acestor antrenamente?poate,odata cu schimbarea orarului de la facultate, as putea sa ma adaptez programului acesta pe care dansii il urmeaza.multumesc.o zi buna

Nu prea as putea. Programul se mai schimba si eu ma duc cam rar in ultimul timp. Cel mai sigur suna-l pe dl. Aurel Fratea. Gasesti numarul lui pe aici pe undeva.

care vreti sa jucati si sunteti din constanta puteti sa postati aici.chiar va rog.cum se face ca exact in constanta nu prea se joaca(sau nu stiu eu) tenis de masă?!?!?!cumva multi asteapta sezonul estival pentru a juca in constanta?!eu astept vara ca sa ma imbat in vama veche:D.o zi buna!!

Buna ziua,
Observ ca nimeni nu a dat nici o adresa cu o sala unde se poate juca tennis de masa in Constanța.Doar niste numere de telefon Chiar asa nu e nici una?
Eu sunt din Constanța, mutat in București dupa liceu. De 10-15 ori pe an, trec prin Constanța. Am mai cautat si cu alte ocazii sali in Constanța dar fara succes.
Singurele 2 locuri stiute de mine cu mese de tenis de masă nu se califica a fi numite locuri unde poti juca.
1) Feleac. In spate la restaurantul Dobrogea, la capatul liniei 100, putin inainte de satul de vacanta. Un loc oribil cu spatiu foarte mic, neventilat si mese execrabile.
2) Cleopatra. Discoteca-cantina de pe malul marii. Daca mergi pe malul marii de la Perla spre Cazino nu ai cum sa o ratezi.Foarte cald vara, mesele aproape acceptabile, dar foarte vechi si cand alegi trebuie sa fii cu grija sa nu prinzi una ondulata. N-am mai fost de vre-o 2 ani, dar ma duc sa mai dau o raita weekendul asta.
Astept adrese daca stiti. Daca aveti adresa completa cu atat mai bine, se poate cauta pe google maps. E pacat daca nu mai exista, maare pacat. In București joc la top tennis arena saptamanal. Cand ma duc la C-ta tre' sa fac o pauza mai ales toamna/iarna/primavara, Cleopatra e inchisa si la Feleac nu am ce cauta.

Adresa salii unde se antreneaza cei din Amatur Constanța era simplu de obtinut.
Vezi unde se tin turneele de B. Str. Agricultori, nr. 2, colt cu str. București.
E bine sa suni la nr. de mai sus, al lui Aurel Fratea, ca el are cheia de la sala, sa iti spuna programul si daca este loc.
Se intalnesc de 3 ori pe saptamana, dupa ora 18. Sunt 6 mese ITTF, spatiul ok.
Se plateste si o mica taxa, de vreo 5 lei/antrenament. E vorba de curent, caldura, curatenie, mingi joc...etc.
Daca stii sa joci, poti veni si in Eforie Nord, tot cu telefon in prealabil. 0722-317974. O masa ittf. Gratuit.
Cele bune!

Salut si eu sunt din Constanța vreau sa invat sa joc bine, cine doreste sa joace sa ma anunte si pe mine poate ne intalnim.

Salut , nou in zona , cu lipsa de parteneri de joc..daca e cineva interesat astetp un semn..merci

Sunt din Constanța; detin masa de tenis (free of charge); caut pregatitor si adversari.

Ultima editare:
Salut,
Am cautat pe google maps Str. Agricultori, Constanța si da ceva dar nu sunt sigur. E aproape de casa de cultura?

Back
Sus