O sa incerc sa spun eu cateva lucruri despre ele. Nu joc de foarte multa vreme cu ele, dar va spun impresia mea pana in prezent, pe criteriile solicitate.
Mi-e greu sa fac o comparatie obiectiva cu X-press Soft, pentru ca nu am jucat deloc cu ele. Insa am jucat FOARTE PUTIN cu Joola X-tra.
SPIN: Bun, spre foarte bun. Din punctul meu de vedere, sta mai bine la spin decat Joola X-tra. Insa nu chiar la fel de bine ca Baracuda
CONTROL: Foarte bun. Mi se pare mai bun decat Joola X-tra.
VITEZA: Are viteza suficienta pentru atac, atunci cand e nevoie, fie ca e vorba de topsin sau smash (btw, mi s-a parut surprinzator de buna chiar si la smash...), insa ceea ce e mai imoprtant la ea, zic eu, are "viteza variabila". Depinde cum dai. Merge foarte bine si pe jocul scurt, la fileu.
Ca si concluzie: Daca preferi buretele soft, e o fata excelenta. Pana acum mi s-a parut fata cea mai buna pentru BH. Joc si pe FH cu ea, dar parca aici mi-ar placea ca buretele se fie putin putin mai tare (aici e doar chestiune de preferinte).
Singurul "repros" pe care pot sa-l aduc, e la cauciuc. Pe margini, e foarte sensibila la orice fel de lovire.
Sper ca sa te fi ajutat descrierea mea.
Succes