Turneu A Baicoi Cupa "Paralela 45" 9 aprilie 2011

Chirule,esti intr-o mare eroare, la AMATORI podiumul aratal;locul 1 BARLIGEA GABRIEL-BAICOI, OPEN locul 1 ROMAN IULIAN-BRASOV, la COPII a castigat
locul 2 BOTEZATU ONELUS-Galați, locul 2 BODEANU MIHAI-BUCURESTI, CRACIUNICA ANDREI
locul 3 TECUSCHI DAN-BRASOV, locul 3 RUSU CRISTIAN-BUCURESTI, din CALARASI
locul 3 TOTPAL MARIUS-AZUGA, locul 3 TOMA FLORIN-PITESTI,

scuze dar am modificat gresala cu locurile 2 si 3 de la amatori in rest cred ca am fost inteles.....deoarece nu prea particip pe la turnee nu cunosc toate numele de la amatori...
in postul tau trebuie sa citim printre randuri ca sa intelegem ceva.....
salut si toate cele bune

la AMATORI

1 BARLIGEA GABRIEL,
2 BOTEZATU ONELUS,
3 TOTPAL MARIUS,
3 TECUSCHI DAN,

OPEN

1 ROMAN IULIAN,
2 BODEANU MIHAI,
3 RUSU CRISTIAN,
3 TOMA FLORIN,

COPII

1 CRACIUNICA ANDREI,
2 POPA ANDREI,
3 MOISE BIANCA,
3 CALIN CRISTIAN
Sper ca de data asta mi-a iesit.....no offense Chirule,si toate bune

la amatori loc 1 un baiat din baicoi(nu cunosc numele) loc2 botezatu onelus loc 3-4 tecuschi dan si...
la open loc1 roman iulian loc2 bodeanu mihai loc 3-4 rusu cristian si toma florin
Felicitari tuturor castigatorilor precum si participantilor. O mentiune speciala pentru Lus care a luat locul 2 la amatori. Felicitari si la mai multe.

Felicitarile mele sincere Lus pentru ocuparea locului 2 la Amatori!!!!!

Tine-o tot asa si o sa iei cindva si locul 1!!!!!

Tot respectul din partea mea.!!!!!!

Multumim tuturor cei prezenti...si promitem sa rezolvam problema soarelui care a deranjat foarte tare si intr-un interval destul de semnificativ a desfasurarii competitiei.Doresc sa remarc ridicarea nivelului la Amatori mai percis,jocurile din semifinale si finala,au oferit jocuri de mare spectacol,si chiar dupa spusele unor openisti de fata,au fost adevarate jocuri de categorie open,chiar in faze superioare.felicitari castigatorilor,in special colegului meu Barligea Gabriel care a prestat cel mai bun joc al lui intr-un turneu Amatur.

Felicitari " BOB - bastinasul"....prietenii stiu de ce ...un concurs reusit care ne face sa ne gindim deja la cel de anul viitor ; felicitari organizatorilor , bravo nororcel ca ai cistigat concursul de consolare...felicitari Lus ca ne ai tinut pina la sfirsit !!!

Elmano:
Felicitari " BOB - bastinasul"....prietenii stiu de ce ...un concurs reusit care ne face sa ne gindim deja la cel de anul viitor ; felicitari organizatorilor

Multumim pentru aprecierile sincere Elmano dar asteptarea nu v-a fi atat de mare,conform calendarului competitional,in luna Octombrie urmeaza inca un concurs A.

Felicitari organiztorilor si mulumiri gazdelor. Conditiile de joc au fost foarte bune, fara condens.
Felicitari pentru echipa galatenilor. Au prezentat un nivel ridicat de joc.

Am contabilizat aprecierile dumneavoastra,dar suntem deschisi si la unele sugestii constructive,si daca nu sunt malitioase ar fi perfect.Multumiri anticipate.

Ultima editare:
Multumim tuturor celor prezenti la turneu atat invingatorilor cat si invinsilor,sper ca va-ti simtit bine si ca ve-ti reveni cu placere.Multumim tuturor celor care ne-au ajuta la buna organizare:dl.Rusu Cristian,dl.Bogdan Trifu,dl.Mihai Bodeanu,dl.Dan Bodeanu.
Pentru eventualele scapari ne cerem scuze,iar data viitoare promitem sa le remediem.Cu respect Lucian Bozga

Felicitari organizatorilor pentru efortul depus in organizarea unui turneu de asemenea amploare. Ma voi reintoarce la Baicoi cu cea mai mare placere. Multumesc celor care m-au felicitat,in special galatenilor mei care au fost alaturi de mine si m-au sustinut. Jos palaria pt echipa din Brașov.In rest sa auzim numai de bine

multumesc lui "tata" antal denes pentru palinca,lui victorache pentru tuica,dr,igor pentru coniacul de 10ani ,lui andrei si costel,neculai si adi pentru bere si nu in ultimul rand lui nea dutu pentru jumatatea de kg de visinata.
felicitari pentru un turneu atat de bine vazut in ochii mei.multumesc manu ca m-ai dus acasa(pacat ca am ajuns atat de devreme) .o intrebare:cand am plecat de la sala ,aveam ochiul vanat,sau e premiul de la nevasta-mea?

multumesc lui "tata" antal denes pentru palinca,lui victorache pentru tuica,dr,igor pentru coniacul de 10ani ,lui andrei si costel,neculai si adi pentru bere si nu in ultimul rand lui nea dutu pentru jumatatea de kg de visinata.
felicitari pentru un turneu atat de bine vazut in ochii mei.multumesc manu ca m-ai dus acasa(pacat ca am ajuns atat de devreme) .o intrebare:cand am plecat de la sala ,aveam ochiul vanat,sau e premiul de la nevasta-mea?

Precis dupa atatea aperitive de la toti cei enumerati,ai dat cu capul pe la vre-un "aspirator" .......prietenii tai stiu de ce....he,he,he.....In alta ordine de idei Noro stii ca esti binevenit oricand la noi si nu singur,evident.

Back
Sus