Elemente de baza ale tenisului de masa

Aici sunt toate lectiile. Se pare ca numarul 6 lipseste, dar partea a 7-a pare sa fie continuarea partii a 5-a.
In meniul din stanga este lista.

Da, astea le stiam si eu dar nu inteleg de ce lipseste 6-le. Le-am scris si la butterfly dar n-au binevoit sa raspunda. O sa continui de la 7. Merci.

(at)Radu George: vezi daca reusesti sa gasesti ceva aici.

am gasit si la michael maze si la timo boll si la tipul de culoare de pe ping skills serva cu fenta , dar toti sunt stangaci iar eu as vrea pentru mana dreapta si nu prea inteleg mare lucru , daca este cineva care a exersat serva cu fenta poate ma ajuta si pe mine cu cateva detalii , uitati in filmuletul de mai jos la secunda 0:43 - 0:55 despre serva asta vorbesc
http://www.youtube.com/watch?v=8u5_QnsIaZI

Ai explicatii, ai filmulet. Restul e... exercitiu :).

da trebuie sa mi iau notite sa scriu pe foaie , ce ati scris dvs in lectia despre serviciul cu fenta , sa ma uit la video la pozitia maini etc sa le scriu pe foaie , si vreo 30 de mingi .trebuie sa reusesc.
Domnule Kralizec ceva despre Chop fh , bh , aveti ? ma intereseaza foarte mult acest procedeu. ceva detalii ,poze, pozitia corpului , pozitia maini, cum tin paleta , unghiul, etc.

(at)Radu George
In filmul cu Schlager, incepand cu secunda 23 este prezentat serviciul Reverse Pendullum, cu varianta slow-motion. Schlager joaca cu dreapta - cred ca este exact ceea ce cauti.

ANDU ,ai mare grije ca lectiile sunt pt.cei ce joaca cu mana dreapta.
CRISTI,rugaminte am la tine sa ma mai inveti si asta cu REVERSE PENDULLUM SLOW MOTION drept care o sa incerc sa joc la OPEN.
SARBATORI PLACUTE SI LINISTITE .

ANDU ,ai mare grije ca lectiile sunt pt.cei ce joaca cu mana dreapta.
CRISTI,rugaminte am la tine sa ma mai inveti si asta cu REVERSE PENDULLUM SLOW MOTION drept care o sa incerc sa joc la OPEN.
SARBATORI PLACUTE SI LINISTITE .

Christos a inviat !

Vreau s-o "iau de la zero" cu dreapta.

Mii de multumiri celor care au postat asa cv....sper sa imi fie de folos...o sa incerc sa le practic;)...multumesc mult de sfaturi...

Multumesc foarte multe pentru aceste sfaturi , iti apreciez munca , presupun ca a luat ceva timp sa traduci si sa postezi , iti multumim toti presupun ! am mai prins si de aici ceva.

Salutare,

Si pt mine sunt utile aceste informatii de aceea va rog sa mai puneti si niste exercitii pentru picioare.
Va multumesc
- - - Actualizat - - -
bravo , sa-l incurajam ca sa mai invatam si noi cei care vrem sa invatam, ca pana la urma daca avem de unde alege tot v-a iesi ceva bun.....champions.....

Salut !
Nu am stiut unde sa postez , sper sa fie inregula aici . Cam cate ore ar trebui sa joc tenis de masă pe zi ca sa progresez ?

Salut !
Nu am stiut unde sa postez , sper sa fie inregula aici . Cam cate ore ar trebui sa joc tenis de masă pe zi ca sa progresez ?
Depinde cat de repede vrei sa progresezi si ce faci in orele in care joci. Daca joci doar meciuri, progresul va fi mai lent si te vei plafona mai repede.
Profesionistii se antreneaza si de doua ori pe zi, in fiecare zi. Antrenamentul include si exercitii fizice, nu doar tenis.

Back
Sus