S-a incheiat si editia a II-a a turneului "Simfonia Lalelelor" de la Pitești.
Clasamentul pe prima pagina.
Citeva comentarii din partea organizatorilor:
1. In primul rind, multumim atit celor care au participat la acest turneu, cit si celor care de departe si-au sustinut favoritii. Am incercat de fiecare data sa oferim stiri calde cu desfasurarea grupelor si a eliminatoriilor.
2. Daca la OPEN, grupele anuntate de vineri seara nu au suferit modificari (marea majoritate a participantilor la OPEN au platit taxa de participare prin banca), si la ora 09.30 am inceput turneul cu 4 grupe de 8 pe cele 16 mese, la Amatori a fost total diferit. Desi aproape un sfert din participantii la AMATORI au platit prin banca, au fost jucatori care s-au inscris pe forum sau telefonic spunind ca platesc la sala (in jur de 15 persoane) dar care nu au mai venit, au fost altii (in jur de 10) care nu s-au anuntat nici pe forum, nici prin prieteni, nici telefonic,si ne-am trezit cu ei la sala, astfel ca toata munca de pregatire a grupelor de vineri seara a fost data peste cap, si la ora 13.00, cind turneul de Amatori trebuia sa inceapa, am luat-o de la capat.
Este bine ca macar in ultimul ceas sa anuntam organizatorii de intentiile noastre. Este un respect atit pentru noi, cit mai ales pentru ceilalti care asteapta sa inceapa jocurile, dar din diferite motive nu se poate.
Se stie ca daca vrei sa fii respectat, incepe tu primul, prin ai respecta pe ceilalti.
3. O parte din cei prezenti au participat si la spectacolul oferit de trupa Phoenix , iar altii au vizitat expozitia florala. Speram sa fi plecat cu impresii placute din orasul nostru, si la anul ii asteptam la editia a III-a
4. Suntem deschisi la sugestii, in asa fel incit sa imbunatatim activitatea noastra, asa ca asteptam comentariile participantilor.
P.S.
Multumim pentru aprecieri lui Daniel SAN, si il asteptam si la alte turnee.
Mai ales ca nu este nevoie sa mergi la capatul tarii: nu sunt decit 120 km de la Buc la Pitești