TURNEU A - SIMFONIA LALELELOR Editia II - PITESTI 16 APRILIE 2011

indubitabil aveti dreptate
frumoasa finala
sa cistige cel mai tinar

sau cel mai experimentat?

---------- Post added 16-Apr-2011 at 20:54 ----------

sau poate face motanul o minune?ca tot ii tii pumnii de cateva ore.

Ultima editare:
S-au terminat grupele superioare la amatori?Daca puteti postati cele 32 perechi.

Turneul eliminatoriu de 32 la Amatori.
Bozga Lucian- Zavricescu George
Serbanescu Adrian-Vladu Nicolae
Gorum Adrian-Lepadatu Gh
Balazs Lorant-Codreanu Adrian
Balan Cristian -Craciunica Gabriel
Zidaru Razvan-Mihaila Nicolae
Duca Bebe-Duca George
Lungu Cosmin-Voicu Corneliu
Airimioaiei Andrei-Dumbrava Nicolae
Birligea Gabriel-Teodorescu Andu
Totpal marius-Topologeanu Stefan
Toma Iulian-Motisan Dragos
Popa Mircea Nica Ionut
Sucuri Erdin-Constantin Teodor
Bozga Razvan-Doba Vasile
Tataru Laurentiu-Migea Cornel

Optimile se joaca astfel:
Bozga Lucian-Serbanescu Adrian
Gorum Adrian-Codreanu Adrian
Balan Cristian-Mihaila Nicolae
Duca Bebe-Voicu Corneliu
Dumbrava Nicolae-Birligea Gabriel
Topologeanu Stefan-Toma Iulian
Popa Mircea Constantin Teodor
Doba Vasile Migea Cornel

Urmeaza sferutile, pentru a stabili cei 4 care vor lupta pentru podium
Bozga Lucian-Gorum Adrian
Balan Cristian-Duca Bebe
Birligra Gabriel-Toma Iulian
Popa Mircea Migea Cornel

S-a stabilit si podiumul:
Gorum Adrian-Balan Cristian
Birligea Gabriel-Migea Cornel

Cei care au pierdut, au primit tricouri personalizate cu Simfonia Lalelelor

felicitari lui dorinel dinca pentru ca a urcat din nou pe podium la open
locul 3 intr o competitie asa de importanta si cu un standard inalt de joc reprezinta un lucru deosebit pentru calarasi
bravo motane
felicitari organizatorilor

La Open, podiumul:
1. Gabi Farkas
2. Cristi Teodor
3-4 Dorinel Dinca
Marius Constantinescu
La Amatori, podiumul:
1. Cristi Balan
2. Cornel Migea
3-4. Gabi Birligea
Adi Gorum

FELICITARI!Dupa parerea mea cel mai reusit turneu la care am participat,super organizare la open,m as duce pana la capatul tarii pentru o asa desfasurare(4 mese pt o grupa).
Sper sa mai avem parte de astfel de competitii.

Vali cu premianti nu ai facut poze , s-au ne ti in suspans pana maine ?

Acestea sunt singurele,eu la ora 16 am parasit competitia,am pus pozele facute pana la acea ora.Dar sunt convins ca au sa apara si alte poze,am vazut mai multe persoane care au facut acest lucru.

Felicitari invingatorilor,Felicitari dl.Toma pentru organizare si-un La multi ani pentru ziua de azi !

Ultima editare:
Felicitari Florin, felicitari Sorin! Chiar si de la distanta m-am simtit ca in mijlocul evenimentelor, am asteptat cu nerabdare fiecare mesaj de la Pitești! Felicitari castigatorilor,lui Gabi Farkas si lui Cristi Balan, si in aceeasi masura lui Cristi Teodor, pe care cat de curand il vom vedea in TOP10 si lui Gabi Birligea, care confirma rezultatul foarte bun de la Baicoi, de saptamana trecuta.
La multi ani Florin Toma si tuturor celor care-si sarbatoresc numele, intr-o zi superba de primavara!

Felicitari si jucatorilor care prin constanta lor(si nu-i vorba de un judet anume),completeaza numarul participantilor fara de care aceste turnee nu-si ar avea sensul,si din modestie nu reusesc sa se califice in fazele superioare.
Vorba unui pescarus..altfel cum ti-ai mai face prieteni :)

Felicitari si jucatorilor care prin constanta lor(si nu-i vorba de un judet anume),completeaza numarul participantilor fara de care aceste turnee nu-si ar avea sensul,si din modestie nu reusesc sa se califice in fazele superioare.
Vorba unui pescarus..altfel cum ti-ai mai face prieteni :)

Mare dreptate ai Vali , aceste grupuri merita sa fie felicitati indeferent de rezultate pe care le obtin si sunt prezenti 70-80% la turnee .
Felicitari tuturor care isi sarbatoresc ziua de flori !

S-a incheiat si editia a II-a a turneului "Simfonia Lalelelor" de la Pitești.
Clasamentul pe prima pagina.
Citeva comentarii din partea organizatorilor:
1. In primul rind, multumim atit celor care au participat la acest turneu, cit si celor care de departe si-au sustinut favoritii. Am incercat de fiecare data sa oferim stiri calde cu desfasurarea grupelor si a eliminatoriilor.
2. Daca la OPEN, grupele anuntate de vineri seara nu au suferit modificari (marea majoritate a participantilor la OPEN au platit taxa de participare prin banca), si la ora 09.30 am inceput turneul cu 4 grupe de 8 pe cele 16 mese, la Amatori a fost total diferit. Desi aproape un sfert din participantii la AMATORI au platit prin banca, au fost jucatori care s-au inscris pe forum sau telefonic spunind ca platesc la sala (in jur de 15 persoane) dar care nu au mai venit, au fost altii (in jur de 10) care nu s-au anuntat nici pe forum, nici prin prieteni, nici telefonic,si ne-am trezit cu ei la sala, astfel ca toata munca de pregatire a grupelor de vineri seara a fost data peste cap, si la ora 13.00, cind turneul de Amatori trebuia sa inceapa, am luat-o de la capat.
Este bine ca macar in ultimul ceas sa anuntam organizatorii de intentiile noastre. Este un respect atit pentru noi, cit mai ales pentru ceilalti care asteapta sa inceapa jocurile, dar din diferite motive nu se poate.
Se stie ca daca vrei sa fii respectat, incepe tu primul, prin ai respecta pe ceilalti.
3. O parte din cei prezenti au participat si la spectacolul oferit de trupa Phoenix , iar altii au vizitat expozitia florala. Speram sa fi plecat cu impresii placute din orasul nostru, si la anul ii asteptam la editia a III-a
4. Suntem deschisi la sugestii, in asa fel incit sa imbunatatim activitatea noastra, asa ca asteptam comentariile participantilor.
P.S.
Multumim pentru aprecieri lui Daniel SAN, si il asteptam si la alte turnee.
Mai ales ca nu este nevoie sa mergi la capatul tarii: nu sunt decit 120 km de la Buc la Pitești

Ultima editare:
Back
Sus