Etapa div. B

grupa 7-9: cso voluntari-sk 3 reghin 9-0; sc brasov-sk 3 reghin 9-1; cso voluntari-sc brasov 5-9.
voluntari:enciu,dona,dinu,fodoran
brasov:roman,durdun,vasile,macovei
reghin:kantor,zidar.....am uitat omul 3(au jucat in 3)
surpriza etapei:fodoran-roman 3-2........fodoran cosmin(jr.) nu vasile fodoran...

grupa 7-9: cso voluntari-sk 3 reghin 9-0; sc brasov-sk 3 reghin 9-1; cso voluntari-sc brasov 5-9.
voluntari:enciu,dona,dinu,fodoran
brasov:roman,durdun,vasile,macovei
reghin:kantor,zidar.....am uitat omul 3(au jucat in 3)
surpriza etapei:fodoran-roman 3-2........fodoran cosmin(jr.) nu vasile fodoran...
Omul 3 este domnul Toncean Mircea de la Reghin

SK2-CSS Tg Mureș 9-3
SK2 - Odorhei 8-9
Odorhei - CSS Tg Mureș 9-8

Css : Bende , Daniel Istvan,Daniel Zsambor,Botos
Odorhei:Fargacs,Marton,Jobb,Gorgenyi
Sk2 : Rusu,Ilie ,Bodeanu,Leorda

Clasament

1. Odorhei 8p
2.SK2 5p
3.Css Tg Mureș 5p

noi am jucat la voluntari etapa:
sk1-oravita 9-2
sk1-iasi 9-1,
iasi-oravita , n am fost atent (sorry) dar a castigat oravita
spre rusinea mea nu am retinut numele tuturor jucatorilor, dar la noi au jucat:
craioveanu, trifu, motoroi si ciobanu, parca...
la oravita, cred ca; liciu, stanescu, frantz si inca un domn al carui nume nu l am retinut (sorry, din nou)
iar la iasi au jucat 4 copii foarte buni dar al caror nume de familie chiar nu le mai stiu, imi pare rau, poate le posteaza nea gigi....

punctajul nu l stiu, dar noi am castigat 2 etape, iar iasiul si oravita s au batut intre ei, castigand fiecare cate un meci, iasiul acasa, iar oravita la voluntari

urmatoarea etapa este la oravita sau la resita

Am jucat cu echipa a doua sau chiar a treia!!!Cretu Florin si Anghel Alexandru -tineret , cu cadetul Nastasa Sergiu-nr.56 si cu Jalba Vlad ,loc 9 la ultimul turneu al sperantelor la jun.3.Daca ar fi fost Bogdan Postudor ,loc3 la Olimpiada Nationala a Sportului Scolar ,cred ca nu piedeam cu Oravita ...Dar nu prea conteaza!Salutari si ,,Hristos a inviat"!

Back
Sus