Marius,
Multumesc pentru raspuns!
Va fi ultimul meu comentariu pe acest subiect pentru a nu genera prea mult trafic pe o tema neimportanta.
Nemultumirea mea este legata de faptul ca daca ai stabilit un regulament el trebuie sa fie in primul rand aplicabil si apoi trebuie respectat(mai ales de cel ce l-a facut). Pe rand :
1.Daca prima ta fraza e adevarata, atunci era absolut suficient sa precizezi ca cei care nu indeplinesc regulile de intrare in prima grupa vor juca in a doua grupa.Daca scrii si reguli explicite de intrare in a doua grupa, s-ar putea ca ele sa nu poata fi indeplinite si atunci apare o situatie imposibila ca cea descrisa in mesajul meu anterior.
2.Eu as putea crede ca ai creat a grupa (I) din doar 5 oameni pentru a crea premisele ca in momentul in care vor(foarte probabil!) veni doar 2-3 dintre acestia, sa apara o noua regula stabilita ad hoc(adica inventata pe moment), a celor "maxim-inclusiv 10", care sa formeze o singura grupa si astfel sa se acorde doar un singur premiu de castigator de grupa si nu 2.Daca, in plus, cel care castiga mai joaca si cu iarba, 1=0 si s-a incheiat promenada.Dar nu cred.Si totusi nu pot sa-mi explic de ce se formeaza 2 grupe pentru a se juca tot la comun, in conditiile in care pana acum se juca in 2 grupe si apoi play-off ajungandu-se astfel la acelasi numar de meciuri jucate.De-asta e supercompetitie si nu doar competitie.Pentru cealalta presupunere vezi te rog urm. punct.
3.Sedinte am castigat 10, nu 6(ai citit in graba!) si pentru ele iti aduc aminte ca am platit in timpul participarii atat taxele de participare cat si cele de actualizare a clasamentului. Am acceptat oferta/invitatia la competitia asta si in consecinta am si respectat regulile ca parte componenta a ofertei.Deci nu am primit nici un cadou si/sau favor venit dintr-o vreo generozitate sugerata subliminal dar inexistenta in realitate.Nu am avut nici un comentariu critic atunci pentru ca nu am avut motive sa-l fac.Cand am crezut ca trebuie facut si altceva ti-am spus direct.Din pacate actualul regulament pe langa faptul ca nu e bine facut, nu e nici aplicabil in realitate si probabil de aceea primul care nu-l respecta e chiar organizatorul.
4.Iti reamintesc faptul ca atunci cand am platit serviciile de antrenament oferite de sala,am fost directionat catre antrenor(i) si impreuna cu dansii am stabilit programarea sedintelor.In nici un moment ulterior nu mi-a fost adus la cunostinta ca programarea o face altcineva atat in cazul celor contra cost cat si in cazul celor castigate la competitii.Deci probabil nu-ti aduci aminte sa fi comentat pentru ca probabil nici nu ai avut vreun comentariu si asta pentru ca aproape sigur nici nu ai fi avut motive sa o faci.In caz contrar, daca exista o alta procedura, ar fi util sa stie si clientul de existenta ei pana sa facem reprosuri de dragul de a le face.
Pe final o simpla consideratie colocviala referitoare la ultima ta remarca : hai nu pe bune?! Daca ceri un pret si un cumparator ti-l plateste intocmai si la timp, nu primeste absolut nimic in plus decat ce s-a convenit, cum e sa vii ulterior si sa-i spui ca a primit prea mult ? Eu am un raspuns aici dar ar fi mai mult decat colocvial si sper ca inca avem relatii amicale.
De aceea iti multumesc pentru invitatie, probabil voi mai veni, e destul de aproape de casa,
Laurentiu