ÎNCHIS Vand Tenergy05 negru si Tenergy05FX rosu, putin folosite

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

adicristian

cadet
Scor reacție
0
Vârstă
53
Locație
Arad
Dimensiuni fata rosie 153x146, fata neagra 151x148, ambele 2.1mm. Au fost lipite cu Tear Mender (pe baza de apa).
Preturi: 110 RON neagra , 100 RON rosie , NEGOCIABILE . Ambele fete la 160 Ron.
0729 030 297

Ultima editare:
Am observat faptul ca , majoritatea fetelor lipite cu adezivi pe baza de apa, dupa dezlipire,prezinta `ciupituri`pe burete.De ce nu folositi folii dublu adezive? Costa aprox 6 lei bucata(12 lei pt o paleta) si se pot schimba 3-4 randuri de fete fara nicio problema(pastrand foliile pe lemn)!

eu cred ca aceste folii adezive estompeaza din proprietatile lemnului...la un nivel mai ridicat oare se folosesc foliile?

la un nivel ridicat nu este nevoie de folie pt. ca fetele se schimba saptamanal.... si nu se refolosesc cum facem noi, le tot dam de la unul la altul ..:) pana o trosneste unul mai bine si ramane cu ea :))

Ei,se mai folosesc foliile,?n special de aparatori ce joaca cu OX-uri...care au nevoie de control deosebit...nu în exces, dar suficient. în rest, foliile sunt precum speed glue-ul.....sunt bune pt cca 3-4 meciuri, ai un simț cu ele...de nu-ți vine-a crede, dupa care încep sa...oboseasca, sa spun așa...și încep sa o țina tot așa...pâna-ți iei inima-n dinți....și le arunci cât colo.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus