START AMATUR BUZAU - TURNEU B - 02 aprilie 2011

Castigatori:
OPEN
1- Radu Costica
2- Enciu Alexandru
3- Motoroi Costi
3- Mos Florin
Amatori:
1- Topologeanu Bogdan Stefan
2- Tataranu Ovidiu
3- Popescu Valentin
3- Cristescu Cristian
Detalii, poze, film(e), clasament complet, maine cand ajung sa am net full.
Multe multumiri... lista va urma.

felicitari pt organizare ! a fost un concurs ok, am sa revin la buzau cu placere pt un concurs, numai bine. radu george

[PHOTOBUCKET]http://s946.photobucket.com/albums/ad310/etudor2004/START%20AMATUR%20BUZAU%202%20aprilie%202011[/PHOTOBUCKET]
Poze.
Si individual, mai jos
Incepem cu OPEN Finala Radu Costica - Enciu Alexandru

P1180750-1.jpg

22 participanti

P1180756.jpg
P1180755.jpg

Ultima editare:
Clasament la Open
1 Radu Costica Galați
2 Enciu Alexandru Slobozia
3-4
Motoroi Costi București
Mos Florin Filipesti Targ
5-8
Dinca Dorinel Călărași
Corcoz Costin Focșani
Giol Mihai Brăila
Ceacarescu Cristian Slobozia
9-12
Aftenii Daniel București
Oprea Dragos Buzău
Nedelea Ionut Galați
Lungu Sandel Brăila
3V
Macarenco Mario Buzău
Vrabie Alexandru Buzău
2V
Basturea Mihai Buzău
Teodorescu Cosmin Buzău
1V
Dumitrascu Marius Buzău
Oancea Vasile Buzău
Staicu Adrian Galați
0V
Somoiag Eduard Buzău
Cuna Gheorghe Buzău
Maracine Florin Buzău

Ultima editare:
1 Topologeanu Bogdan, Călărași
2 Tataranu Ovidiu, Călărași
3-4
Popescu Valentin, București
Cristescu Cristian, București
5-8
Radu George, Marasesti
Tudor Emil, București Organizator 2
Jantea Florin, Slobozia
Pizlaru Ionel, Focșani
9-12 1Vsup
Andrei Cosmin, Slobozia
Taras Dan, București
Gheorghe Neculai, Galați
Fratila George, Buzău Organizator 1
13-16 0v Sup
Popescu Mihai, Buzău
Capatana Petrica, Buzău
Dinca Alexandru, Călărași
Dutu Constantin, Galați
17-20 3V inf
Jipa Danut, Buzău
Codreanu Laurentiu, Buzău
Rosetti Robert, Buzău
Suciu Gabriel, Moinesti
21-22 2V inf
Hoinaru Mihai, Slobozia
Pantaze Andrei, Slobozia
23-26 1V inf
Popescu Ioana, Buzău
Poteras Bogdan, Buzău
Lungeanu Silviu, Galați
Mazilu Mihai, Buzău
27-30 0V
Poteras Luana, Buzău
Zota Denisa, Buzău
Nitu Alexandru, Buzău
Raducanu Mariana, Buzău

Ultima editare:
Completari
Sala CSM
P1180737.jpg

Afisul turneului
P1180757.jpg

Organizatorii George (ST) si Emil (DR)
P1180746.jpg

Stand Tibhar- B90
P1180741.jpg

Amatori buzoieni
P1180744.jpg

Amatori bucuresteni
P1180749.jpg

Consolarea finalistului
P1180766.jpg

Multumiri

Multumiri

Postul cu Multumiri:
- multumim musafirilor nostri din vecini, care au venit in numar mare la primul concurs organizat in Buzău sub egida Amatur;
- multumim buzoienilor care au participat cu trup si suflet la acest concurs, si sper ca le-am deschis apetitul pentru concursurile Amatur;
- multumim juniorilor CSM care au participat la concurs, insotiti de familii, si care si-au depasit dovedit priceperea in ale tenisului intr-o competitie Amatur mult mai solicitanta decat competitiile pentru care sunt ei pregatiti;
- multumim gazdelor de la Clubul CSM pentru ajutorul oferit, pentru sala lor special facuta pentru tenis, care a reusit sa ne incapa pe toti cei 52 Amatur-isti si pe sustinatorii lor;
- multumim firmei B90 care ne-a re-adus la concursurile Amatur standul cu produse Tibhar profesionale.
Multumiri personale:
- multumesc domnului George Fratila, organizatorul care s-a implicat in circuitul Amatur in mod direct, el facand posibil acest debut buzoian;
- multumesc prietenilor si colegilor mei de antrenament, Amatur-istii Dan Taras, Daniel Aftenii, Valentin Popescu si Cristian Cristescu, care au participat cu tot sufletul la concurs si au ajutat organizatorii oriunde a fost nevoie;
- Multumesc colegilor Gheorghe Cuna si Mihai Popescu, care au venit cu familie si prieteni la concursul Amatur, de gura mea, si sper sa mai vina si alta data;
- Multumesc domnilor Dan Bodeanu, Florin Apian si Sorin Botirca pentru sprijinul acordat in programarea grupelor, inregistrarea rezultatelor si a cotizatiei, mai ales ca au rabdare cu problemele de inceput datorate experientei scazute;
- Multumesc famililor noastre care s-au straduit sa ne suplineasca lipsa, mai ales intr-o zi asa de frumoasa pentru o iesire in natura. A, si pentru covrigii de Buzău adusi la sala spre final.

Ultima editare:
Ne-multumiri

Ne-multumiri

La capitolul autocritica si invatare din experiente proprii am aflat ca:
- mancarea nepazita este mancata urgent de altii, sa zicem de echipa de fotbal juniori, iar unii participanti raman nemancati. Trebuie distribuita mancarea pe baza de lista/bonuri valorice pentru a evita astfel de cazuri.
- unii jucatori au fentat original plata cotizatiei motivand ca au platit la Galați pe 19 martie. In clasamentul din 15 martie nu figureaza ca si platitori. Asa este?
- juniorii salii platesc/ nu platesc? Macar meniul merita platit. A fost o investitie in viitorul tenisului.
- Cupe, medalii, mingii - vor fi data viitoare, cu o organizare stricta.
Grupele inferioare cu meciuri disputate dupa sistemul 2 seturi din 3, acest sistem a permis grupe de 7-8 distribuite egal la mese, terminarea inferioarelor cat de cat simultan si nu a dus solicitarea juniorilor peste limitele varstei lor. Multumim pentru intelegere jucatorilor cu experienta care ar fi preferat sa joace mai mult timp.
Acum, ca am inceput sa ne cunoastem, pentru data viitoare ne vom organiza sa continuam concursul la un restaurant din zona. Scuze pentru terminarea asa abrupta a concursului.

Ultima editare:
Sus palaria ! Organizatorilor si in special lui Emil! Felicitari si pentru mobilizare! O apreciere si pentru Fair Play-ul in enumerarea atat a plus-urilor cat si minus-urilor turneului de start-up ! Revin oricand cu placere si poate cu o "trupa" mai numeroasa!

Felicitari colegilor de la Buzău pentru primul turneu Amatur!Este de laudat efortul,colectiv,al organizatorilor dar si autocritica(la obiect) pe care si-au insusit-o.Nu exesta oameni perfecti si nici lucruri perfecte,dar,cel putin,putem intotdeauna sa invatam din greseli!Mult succes in continuare,la mai mare!Va salut cu respect!

Am scanat cele 2 concursuri. Fisierele in format .pdf. sunt mari, si nu pot sa le pun aici.
Cine doreste, sa-mi ceara open / amatori pe mail. etudor2004(at)yahoo.com . Sau mess, daca sunt pe el.

Back
Sus