Turneu 'B' - Sibiu- cupa Hermannstadt -30.04.2011

Au participat pana la urma 36 de concurenti, impartiti in 6 grupe .S-au calificat in superioare primii 4 din fiecare grupa si s-au facut 6 grupe superioare de cate 4 , iar in optimi s-au calificat primii 2 din fiecare grupa, plus cei mai buni 4 concurenti dintre ocupantii locurilor 3 in grupele superioare.In urma unor meciuri spectaculoase,favoritii s-au calificat in sferturi,mai departe in semifinale,care au fost ambele foarte echilibrate.In finala au ajuns ,dupa cum era de asteptat,primii 2 favoriti: Daneliuc Gabi si Govoreanu Florin.Desi in grupele superioare Govoreanu Florin l-a invins pe " Lopatica" cu scorul de 3-1,acesta din urma si-a luat revansa in finala , invingandu-l cu acelasi scor .
Deci, clasamentul final arata astfel: 1.Daneliuc Gabi
2.Govoreanu Florin
3.Todarcea Ioan
4.Migea Cornel
5.B?nță Claudia
6.Ghise Sorin
7.Iancu Sorin
8.Rațiu Valer
9.Ganfalean Eugen
10.Zidaru Razvan
11.Benyovszki Bela
12.Banu Nicolae
13.Arsenie Catalin
14.M?nzat Mircea
15.Dragomir Mitica
16.Comsa Dan
17.Weiss Simona
18.Balanean Florin

19-24 (loc 4 in gr. superioare )-Radu Constantin
-Tincu Laurentiu
-Apatie Lucian
-Pipernea Nicu
-Badiu Vlad
-Andone Claudiu
25-31 ( 1 v.in gr. inf ) - Bulea Ovidiu
- Mureșan Andrei
- Barac Marius
- Filea Adonis
- Mihaiu Claudiu
- Ciucur Laurentiu
- Manisor Nicu
32-36 ( 0 v. ) - Haran Alexandru
- Varadi Calin
- Zidaru Stefan
- Cîndea Cosmin
- Bucur Dan

Sper ca a fost super felicitari prietenilor din Sibiu ,poate la urmatorul ne vom intalni .
Ce s-a intaplat cu Temelie D. nu a mai ajuns ?
In rest era de asteptat finala dintre Florin vs Gabi .

Rezervat clasament

Clasamentul final este urmatorul:

1.Daneliuc Gabi -organizator
2.Govoreanu Florin
3.Todarcea Ioan
4.Migea Cornel - organizator
5.B?nța Claudia
6.Ghișe Sorin
7.Iancu Sorin
8.Rațiu Valer
9.Ganfalean Eugen
10.Zidaru Razvan
11.Benyovszki Bela
12.Banu Nicolae
13.Arsenie Catalin
14.M?nzat Mircea
15.Dragomir Mitica
16.Comsa Dan
17.Weiss Simona
18.Balanean Florin

19-24 (loc 4 in gr. superioare)
-Radu Constantin
-Tincu Laurentiu
-Apatie Lucian
-Pipernea Nicu
-Badiu Vlad
-Andone Claudiu

25-31 (1 v. in gr.inf. )
-Bulea Ovidiu
-Mureșan Andrei
-Barac Marius
-Filea Adonis
-Mihaiu Claudiu
-Ciucur Laurentiu
-Manisor Nicu

32-36 ( 0 v. )
-Haran Alexandru
-Varadi Catalin
-Zidaru Stefan
-Cîndea Cosmin
-Bucur Dan

Stimati colegi si prieteni sibieni,
nu pot decat sa va felicit pe toti pentru participarea la turneu si sa-mi exprim totodata regretul ca nu am fost si eu alaturi de voi.Bravo Gabi si Florin pentru spectacol(a cata finala intre voi??!!oare cand si cine va intrerupe "traditia" in jud.Sibiu?).Bravo Nelu Todarcea pentru primul podium in Amatur...bine ai revenit printre noi Nicusor Banu,ti-a priit "pauza"fortata!!Salutari tuturor!
Cat despre mine,pot sa ma laud ca am ajuns in......eliminatorii,unde am jucat contra mirelui!!....binenteles ca a castigat mirele!!
Sa auzim numai de bine!Va salut cu respect pe toti!

Din cate se vede primii 2 sunt openisti si este normal sa castige unul din ei.La granita clasamentului dintre amatori si openisti se afla organizatorul concursului d-nul CORNEL,care si pe aceasta cale il salut.Dar unde-s TEMELIE DRADOS si in special ARON DARIE ,care daca participau la concurs ,ar fi opus o consistenta rezistenta celor 2 abonati la premiul suprem?.

Back
Sus