ÎNCHIS PALETE CUSTOM, FETE SI LEMNE CHINEZESTI (ttmall.ro)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

RBlade

senior

Site-ul magazinului: www.ttmall.ro
TTMall pe facebook: www.facebook.com/ttmall.ro

Palete profesionale pentru orice buget de la: 999, Kokutaku, Friendship, DHS, Gambler, Yinhe...
Fete de paleta de la: Friendship, Kokutaku, DHS, Yinhe, Gambler, Giant Dragon, 999...
Lemne pentru orice stil de joc de la: DHS, Yinhe, Friendship, Tulpe, Gambler, HRT, Shield, Levi...
Ierburi deranjante de la: Palio, Dawei, Kokutaku, Double Fish, Yinhe, XiYing, Globe...
Mingi de plastic foarte apreciate (Yinhe 40+ trei stele)
Diferite accesorii pentru protectie, intretinere si asamblare de la: Revolution no.3, Friendship, Yinhe, 999, DHS...

Transportul in afara Bucureștiului:
Prin Posta Romana:
- 5 lei posta cu plata in cont (3-4 zile lucratoare)
- 15 lei prin curier cu ramburs (24-48 ore)

In București -> predare personala.

Telefon: 0726 687 428, Vlad (10:00 - 18:00)
e-mail: contact (@) ttmall (.) ro

Ultima editare:
marfaa!! buna... preturi bune!! spor la vanzare ! aceste produse le aveti pt moment sau o sa aveti tot timpul?!!

bravo...in sfarsit cineva care se gandeste sa dezvolte sanatos acest sport...iti luam eu tot stocul daca nu mi-as fi facut si eu unul...:)...recomand lemnele si fetele de mai sus...nu-s cu nimic mai prejos decat cele de 3-4 ori mai scumpe ...doar ca joaca timo boll si ma lin cu sigla pe tricou...

bravo...in sfarsit cineva care se gandeste sa dezvolte sanatos acest sport...iti luam eu tot stocul daca nu mi-as fi facut si eu unul...:)...recomand lemnele si fetele de mai sus...nu-s cu nimic mai prejos decat cele de 3-4 ori mai scumpe ...doar ca joaca timo boll si ma lin cu sigla pe tricou...

Multumesc pt. sustinere!

Preturi bune si calitate buna ,cel putin lemnele lkt sunt foarte bune , din gama anti si ox ai ceva ?
Bafta si spor la comenzi .

spune-mi te rog ce grosime si dimensiuni are lama si ce greutate are lemnul Dawei Power Carbon

spune-mi te rog ce dimensiuni are lkt instinct , multumesc
Cap paleta
Latime: 151 mm
Lungime: 156 mm
Grosime: 6.7 mm
Maner
Lungime: 105 mm
Latime la baza: 36 mm
Greutate: 86 g
---------- Post added 11-May-2011 at 12:37 ----------
Lungimea manerului la lemnul Dawei Power Carbon e 105 mm, nu 130 cum am scris mai sus.

Vreau si eu una rosie Tensor pentru lipici VOC free ai ceva aici ca sunt interesat (si daca se poate fara Taxa Va fAcem din vot ) ?
Multumesc

Ultima editare:
Vreau si eu una rosie Tensor pentru lipici VOC free ai ceva aici?
Multumesc
Nu am niciun Tensor. 729-5 ar fi facut pt. era de dupa interzicerea speed-glue si e rapid, dar nu e tensor. Galaxy Apollo e tunat din fabrica.
Chiar vreau sa aduc ceva Tensor data viit.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus