Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Cum a fost turneul pe tara ,ai vorbit cu Florin ?de la Tg. Secuiesc , in drum spre casa , se opreste in Fălticeni , Florin U...
Ar fi destul de rusinos pentru ei daca nu ne-ar bate.La Tg.Secuiesc Florin a avut o grupa extrem de grea si eu la fel si am avut onoarea sa joc cu Munteanu Lucian de la Constanța care e campion european la dublu si dupa grupe cu jucatorul care a jucat finala Kanabe Szilard
PS Primii 8 bat tot Amaturul
Meciurile contra adversarilor puternici se vad in jocul lui Ursulean jr.,a pierdut greu, in 5 seturi, la primii doi clasati la acest concurs de la FălticeniLa Tg.Secuiesc Florin a avut o grupa extrem de grea
Meciurile contra adversarilor puternici se vad in jocul lui Ursulean jr.,a pierdut greu, in 5 seturi, la primii doi clasati la acest concurs.
Da intradevar ai dreptate Florin a avut o grupa foarte grea , si noi am avut cu munteanu .. , sincer asa cred si eu ca primii 8 bat tot Amaturul .La Tg.Secuiesc Florin a avut o grupa extrem de grea si eu la fel si am avut onoarea sa joc cu Munteanu Lucian de la Constanța care e campion european la dublu si dupa grupe cu jucatorul care a jucat finala Kanabe Szilard
Prea multe afirmati de acest gen , nu cred ca sunt ca sa sperie varful amaturului , vreti doar sa-i intimidati ?Da intradevar ai dreptate Florin a avut o grupa foarte grea , si noi am avut cu munteanu .. , sincer asa cred si eu ca primii 8 bat tot Amaturul .
dnle tarpan ai fost la falticeni la concurs
---------- Post added 16-May-2011 at 20:43 ----------
veniti la concurs la bistrita