Sistem de calificative pentru Sectiunea vanzare-cumparare

• Autor subiect Autor subiect clau
  • Dată creare Dată creare
Ceva e putred pe acolo, schimb in engleza sa vad despre ce e vorba.
Totul e inversat, vanzator, cumparator, schimb.

Ați primit un nou Calificativ!
Ai primit un nou Pozitiv calificativ sau comentariu de la clau.
Detaliile acestei tranzacții pot fi gasite pe Pagina ta Top Tranzacții.
Nota: Acesta este un mesaj automat.
A ramas tot asa

Trebuie pus
calificativ sau comentariu inainte de variabila {1} cred sau {2}?

---------- Post added 07-Apr-2011 at 10:45 ----------
Ceva e putred pe acolo, schimb in engleza sa vad despre ce e vorba.
Totul e inversat, vanzator, cumparator, schimb.

Poate fi trade si schimb si tranzactie
---------- Post added 07-Apr-2011 at 12:47 ----------
Notificarile sunt OK acum.
---------- Post added 07-Apr-2011 at 21:40 ----------
Daca cineva din greseala a dat puncte reputatie la un subiect dece nu poate sa dea Calificativ Comercial?

Ultima editare:
multumesc pt sesizare dl. macbarbu, da asa este am primit un calificativ comercial gratuit adica pers. respectiva nici macar nu este interesata de produsul pe care il propun la vanzare dar apare la cumparator si imi da calificativ negativ pentru ca nu-i place produsul pe care l-am propus spre vanzare. ar trebui umblat inca la sistemul comercial de reputatie !!! :((

Si cum vrei sa verifice?
Poti raporta doar tu adishorul calificativul noi astealalti nu avem de unde sa stim daca ai facut tranzactia sau nu.
Intra pe tranzactia respectiva si ai un triunghi Rosu cu semnul exclamarii acolo si dai mesaj de raportare a unei erori de clificativ comercial e simplu..
Vrei sa incercam noi sa raportam ? Am raportat eu de test

Teoretic trebuie sa acorde calificativ doar vanzatorul si cumparatorul. Cu vanzatorul e clar, el a deschis anuntul... din pacate cumparatorul de multe ori nici macar nu posteaza in cadrul topicului cu anuntul, deci nu poate fi detectat. Si chiar daca ar posta, cum il poate deosebi software-ul de un user care face o oferta?
Solutia e raportarea calificativelor neconforme, a unor useri care nu au de-a face cu tranzactia.
E corect sa ofere calificative doar vanzatorul si cumparatorul. Pentru alte probleme (gen paleta la superpret, hobby prezentat ca profi), se poate posta in cadrul anuntului pentru a avertiza eventualii cumparatori.
Astept raportari de calificative prin sistemul "raporteaza calificativ".
Adishorul, am sters acel calificativ.

Clau am dat eu raporteaza calificativ si la motiv am scris test .
Poate era prea scurt comentariul nu am bagat de seama.
Oricum cele cu buguri sunt afisari pentru recente si in statistica apar bine.

Ultima editare:
E o inversare schimb-vanzare, afecteaza doar afisarea schimb/vanzator. Statisticile sunt ok. Incerc sa rezolv dar mai dureaza, tot codul trebuie schimbat.
Deorece punctajul, statisticile, scorul, etc nu sunt afectate se poate folosi sistemul fara probleme.

Multumesc tuturor celor care au sesizat problemuta si de asemenea multumesc pt. sprijinul in solutionarea ei. Bineinteles ca lucrurile nu pot fi perfecte din start dar.. cum zicea o domnisoara de pe forum incercam sa le facem cat mai bine. Toate cele bune!

E o inversare schimb-vanzare, afecteaza doar afisarea schimb/vanzator. Statisticile sunt ok. Incerc sa rezolv dar mai dureaza, tot codul trebuie schimbat.
Deorece punctajul, statisticile, scorul, etc nu sunt afectate se poate folosi sistemul fara probleme.
Am corectat inversarile care erau la afisarea vanzator/cumparator/schimb.
Acum afisarile sunt corecte, asa cum le selecteaza cel care acorda calificativul.

Daca trebuie data obligatoriu si pagina tranzactiei dece mai este limitare la tranzactiile cu aceasi persoana de la alte subiecte ?
Eu de exemplu am facut si un schimb dar nu pot da calificativ pana in 26 mai si 10,30 deoarece am dat calificativ ca si vanzator la alt subiect.
o zi placuta,
Dan

Foarte bun acest sistem dar am si eu o intrebare, de ce trebuie sa completez un mesaj de min 10 cuvinte vizibil celor 2 corespondenti si administratorilor. Adica de cele mai multe ori nu am nimic de completat din ce nu am discutat deja p MP. Nu ii inteleg obligativitatea.

Multumesc

Back
Sus