ÎNCHIS Vand paleta Butterfly Balsa Carbo X5 off FL

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

adishorul

senior
Vand lemn Buttterfly Balsa Carbo X5 OFF Fl (maner concav)- fara probleme cumparata pe 19 februarie folosita maxim 16-17 ore in total pana pe 30 martie, a avut un singur rand de fete lipite, am factura si cutia originala de la http://www.tt-shop.ro/off/75-butterf...acarbo-x5.html .Are un feeling(simt) foarte bun, soft, face bine blocking, putere buna pentru atac data de straturile de carbon de asemenea este printre cele mai usoare lemne.
Pret 140 cu transport inclus pt lemn. Paleta se poate vinde cu totul cu 210 transport inclus.

Ultima editare:
Vino maine,13-04-2011 la sala de la BISTRITA,pe la ora 18 ,este ultima etapa in cadrul campionatului local si unde ne strangem cam 50 jucatori impatimiti.Ai mari sanse acolo sa-ti vinzi paleta intreaga,mai ales ca poate sa fie si probata la masa de joc.Nu uita sa si popularizezi intentia ta de vanzare la fata locului.Cu aceasta ocazie te v-om cunoaste si noi si sper sa constatam la masa de joc"ce-ti poate pielea".

Te salut dl.dr. Ciobanu! De cunoscut ne cunoastem relativ putin pentru ca eu am microbul de mai putin timp in faza acuta cu tendinta de cronicizare, de aceea nu am "prins" echipa cand a inceput campionatul local. Cat despre "piele" de data asta vand doar paleta :))) restul cu masa dupa ce mai progresez...

Pe forehand fata neagra este sriver g3 fx 2,1 mm iar pe backhand este banco dreamfire 37 max! Toate cele bune!

buna crina, te gandesti la un contract de credit ? :)) pentru suma de 250 de lei nu merita platiti consilierii juridici care sa intocmeasca contractul :)

oare un schimb cu LEMN DONIC BURN OFF-MANER DREPT
FATA FH-DONIC COPPA JO
FATA BH-DONIC BARACUDA BIG SLAM
Paleta o am de 3 saptamani de la dl Tibi si e in perfecta stare,eu am dat 310 lei pe ea....

well, well am factura originala la lemn a costat 200 si e aproape nou ! La 110 are prietenul meu de joc acelasi lemn dar e atins usor pe cant daca il vrei pe acela be my guest !

ok, vand photinoul si va dau 130 lei pe x5, batem palma? asta in cazul in care nu il dati pana atunci..
---------- Post added 18-May-2011 at 14:19 ----------
Va dau 130 dar vreau sa pune-ti poze cu el,doar lemnul,ma intereseaza in special cantul.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus