AmaTur: Turneu A Turneu A la Miercurea Ciuc 28 mai 2011

In atentia domnilor organizatori si a participantilor. Tinand cont ca multi dintre noi vor sa vada finala champions league acasa, hai sa demonstram ca un turneu A se poate termina in conditii optime, fara timpi morti si in jurul orei 19. Asta inseamna sa fim toti prezenti la ora 9. La 9,30 se pot incepe grupele inferioare si avand 16 mese ar trebui sa mearga repede. Cred ca in jur de 18,30 se poate juca finala, atat la open cat si amatori. Sper sa nu deranjeze propunerea mea, dar stiu ca socoteala de acasa... iar carcotasi sunt multi. Hai sa vedem ce va iesi!

O lista cu cei inscrisi pana la aeasta ora? se poate?, in functie de numarul jucatorilor, putem aprecia, raportat la numarul de mese, timpul necesar desfasurarii competitiei ,sa putem astfel ajunge fiecare in locatiile unde putem vedea la tv. "Finala" De acord d-l Sebastian?

Din Călărași: Dinca Dorinel-open
Dinca Alexandru-amatori
---------- Post added 27-May-2011 at 20:57 ----------
Dinca Dorinel...mă scuzati ca am gresit!

Iata ca se poate termina un turneu in timp util. Asa am ajuns si noi acasa pe ziua asteptand marele meci, care cred ca va fi tacticizat la maxim. Hai amaturistii!!!

Locul 1 Erdos Ferenc
Locul 2 Boris Carpovici
Locul 3 ........ Levente ... cred ... nu sunt sigur
Locul 4 Tecuschi Dan

Felicitari tuturor si organizatorilor pentru turneu

S-a terminat si acest turneu, cu o foarte frumoasa victorie a lui Erd?s, aflat într-un continuu ascendent de forma! S-a impus cu 3-0 în fata vesnic t?narului Boris Carpovici, totusi într-o finala fara istoric. Pentru locul trei, Farkas Lor?nt îl invinge pe Dan Tecuschi, revenind de la un 0-2 ce parea la un moment dat decisiv.
Multumim pe aceasta cale tuturor celor ce, la concurenta cu marele Barca-MU, au riscat sa nu vada o astfel de finala, din dragoste pentru tenisul de masa, onorându-ne astfel cu prezenta lor. Ne-am straduit ca dupa un an de absenta din circuitul AMATUR, sa revenim în viteza, cu un turneu A, bine pus la punct. Datorita faptului ca am fost torpilati de 4(patru ) turnee B anuntate ulterior datei celui de la Miercurea Ciuc, si care au aspirat multi posibili concurenti, revenirea noastra a avut un usor iz de ralanti! Rog pe cei ce ce conduc destinele AMATURULUI sa analizeze aceasta situatie cu aceasi seriozitate cu care contabilizeaza cotizatiile str?nse dupa fiecare turneu!!!
...Apropo de cotizatie, organizatorii au hotar?t sa nu o încaseze de la copiii participanti!
Urmeaza m?ine si pozele...
Multumim Primariei, Asociatiei Sportul pentru Toti si firmei Mineral Quantum(cei cu apa minerala) pentru sprijinul acordat, si tuturor sufletistilor care au pus umarul la revenirea orasului nostru în circuitul national al tenisului de masa amator. încasarile(atâtea cât au ramas) se vor duce integral spre achitarea costurilor celor 60 de mantinele noi, deja prezente în concursul de astazi.

Ultima editare:
Back
Sus