Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Astazi au ajuns fetele Beijing II, arata foarte bine, dimensiunile sunt perfecte pt lemnul meu... astept sa le incerc!! Va multumesc
Om de cuvant!!! Recomand.
Sa le foslosesti sanatos cu multe victorii!
Mie mi-au placut mult (spin si control super) mai ales pe lemn OFF+ daca mai vrei viteza in plus poti incerca booster eu nu am incercat ca a fost ok asa.
Salut ! Sunt interesat de lemnul Butterfly Maze Passion.. astept MP de la dumneavoastra cu un numar de telefon si un interval orar in care va pot contacta.. o zi buna !!
Sa-l foslosesti sanatos !
Vezi ca este calificativ comercial ala trebuie pentru tranzactii ! ---------- Post added 09-Apr-2011 at 18:11 ---------- Perechea de Bryce SH de 2,1 mm la 95 lei transport inclus!
Update preturi la restul de gume.
Joola Express One Neagra de 2 mm decupata 153x 158 incercata tot pe 2 lemne dar numai 2 ore pret 85 lei ----> Pret nou 80 lei
O pereche de Donic Sonex JP Gold grosime max decupate 152x 155 jucate 12 ore pret 145 lei -> Pret Nou 140 lei
Fata Darker Vlon Blue V taiata la 154 mm x 161 mm incercata un antrenament, in conditie excelenta a fost lipita cu lipici pe baza de apa.
Buretele curatat, are grosimea 2,15 mm, neciupita, nelovita cu buretele Tensor . Pret 50 lei. Transport inclus !
Bty Tenergy 64 SH rosie aia ciobita din postul 2 ,decupata la 148x 151 mm pret 60 lei
Bty Tenergy 05 SH 145x 148 mm pret 55 lei
Fata Friendship 729 FX burete super soft 35 grade 2 mm noua numai incercata 154x 160 mm
La mai multe obiecte cumparate se reduce pretul.
Preturile includ transport colet ramburs posta Romana.
Valabil!
Friendship 729 FX rosie practic nou nouta la 23 lei transport inclus!
La mai multe obiecte cumparate se reduce pretul.
Toate preturile includ transport colet ramburs posta Romana. ---------- Post added 06-May-2011 at 08:09 ---------- Actualizat.