ÎNCHIS Fata Butterfly Tenergy 05 2.1 Rosie

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
In urma discutiilor de mai sus putem considera eventualii cumparatori avertizati despre Daniel1389.
Vanzatorul a specificat ca trimite pe incredere, fara ramburs, iar daca clientul e multumit va plati materialele.
Sa asteptam urmarea.
Va rog incetati flame-urile.
Va multumesc.

In urma discutiilor de mai sus putem considera eventualii cumparatori avertizati despre Daniel1389.
Vanzatorul a specificat ca trimite pe incredere, fara ramburs, iar daca clientul e multumit va plati materialele.
Sa asteptam urmarea.
Va rog incetati flame-urile.
Va multumesc.

Multumesc Clau .
---------- Post added 30-May-2011 at 11:22 ----------
Am revenit cu masuri : 150x157
l - 150
L - 157

eu ofer 50 ron plus o fata Donic Sonex JP Gold jucata o luna gr. max dim.150/152.

nu merge sa incarc poze vezi anuntul "vand fete"am poze reale

bine mai daniele!! parca incepi sa iti revii !! asa da uite iti fac o propunere ma intereseaza triicoul btf cel albastru !m-il trimiti sa il probez si daca e bun iti trimit banii!!??

bine mai daniele!! parca incepi sa iti revii !! asa da uite iti fac o propunere ma intereseaza triicoul btf cel albastru !m-il trimiti sa il probez si daca e bun iti trimit banii!!??

Ti-l trimit :) .

---------- Post added 31-May-2011 at 09:52 ----------

eu ofer 50 ron plus o fata Donic Sonex JP Gold jucata o luna gr. max dim.150/152.

nu merge sa incarc poze vezi anuntul "vand fete"am poze reale

Cred ca tu nu intelegi ca fata este noua jucata de 2 ori , 3 ore in total , si ca nu las din pret ...

---------- Post added 31-May-2011 at 09:56 ----------
---------- Post added 31-May-2011 at 09:58 ----------
Fata Butterfly Tenergy 05 + Tricoul Albastru BTY - Pleaca spre domnul Iulian Micu din Targoviște . Multumesc :)

Ultima editare:
te rog nu mai da meaje private ca sunt satul de tine si fii bucuros ca m-iam retras atunci plangerea si oricum ai f multi admiratori care vor sa tio traga!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus