AmaTur: Turneu B TURNEU B BRASOV 21 Mai 2011

Turneul s-a terminat la 16:00. Un turneu la care au participat 26 de concurenti, din care aplaudam revenirea lui Ovidiu Pitac dupa o operatie la inima(e ca nou). Felicitari Gabi care este la al 2-lea concurs "B" pe podium. Cine a pus la pariuri k in finala ajung Dan si Gabi a castigat cu siguranta;)
Finala:
Tecuschi Dan 3-1 Savin Gabi
Finala Mica:
Smeureanu Nicu 3-0 Balazs Lorant
Felicitari concurentiilor si nu numai. Va mai asteptam!!!
Clasamentul primii 8 deocamdata pe prima pagina.

Ultima editare:
Asa cum era de asteptat un turneu foarte reusit cu o atmosfera excelenta . Sandwich-ul de peshte foarte bun ,mai ales ca a trebuit sa-l caut intre 26 de sandwich-uri :) . Felicitari domnului Dan pentru locul I meritat , felicitari domului Gabi pentru a 2-a aparitie pe podium , felicitari domnului Smeureanu pentru ca a reusit sa ne "fure" un trofeu si nu in ultimul rand felicitari micutului BALASZ GERGO (nu stiu exact daca asa il chema) care a dat dovada ca poate juca cot la cot cu noi toti . Abia astept sa vad ce va face cand se va mai inalta un pic , succes tinere ! Imi pare rau pentru Mitza care a fost marele perdant al turneului . La cat mai multe Alex !

Cred ca ar trebui o mica rectificare in loc de semifinala trecut finala mica pentru locurile 3-4 ca altfel nu puteau ajunge in finala Dan -Savin .
Cu stima si felicitari .

Multumesc pentru felicitari, dar cred ca acestea trebuie adresate mai intai tutururor brasovenilor participanti care au aratat un nivel de joc mai ridicat decat in concursurile anterioare. Acest aspect este cel mai important.

Succes tuturor mai departe si divizionarilor in competitiile care urmeaza.

Am vb cu fotograful si a zis ca o sa puna pozele pe un server , de unde o sa le luam fiecare . Cum stiu ceva de ele te anunt eu . Salutare !

Mercy Mitza pentru efortul depus si mercy Doru Taras aka DreamDay pentru pozele reusite pe care le-ai facut ! Spor la topspin !

Subiecte similare

Back
Sus