Sfat pentru cumpararea paletelor (www.tenismasa.ro)

Am primit paleta.
Arata si se comporta foarte bine.
Pana la urma am ales urmatoarea configuratie : Lemn Donic Epox Control, Donic Coppa Jo de 2.2 pe FH si Donic Liga de 2.0 pe BH.
Revin cu poze mai diseara.
Cu siguranta voi apela cu cea mai mare incredere in viitor la serviciile domnului Gelu Popescu!
Multumesc

Lemnul CHAMPION PRO -CARBON-este pe stoc
multumesc
0728747067

Am avut ocazia sa probez, la recomandarea domnului Tibi, Xiom Omega IV Elite, de 2,0 mm, rosie pe bh...eu vrioam sa incerc Xiom Vega Elite... Am lipit-o in urma cu cateva zile pe acousticul meu in locul Joola Energy X-tra si vreau sa spun ca am fost foarte multumit de ea pana acum...din punctul meu de vedere are un control foarte bun, este moale, spin suficient...de foarte multa vreme cautam o fata pentru bh care sa fie moale, cu o viteza ceva mai "potolita" si care sa aiba si un spin decent. Am testat-o si in cadrul turneului de la Chiajna si nu am fost dezamagit de ea. Fata are carbo sponge, este mai moale si mai usoara decat varianta europe insa are suficient potential pentru a termina punctul... Pot sa spun ca ete un Xiom Vega Europe cu mult mai mult control sau o Joola Energy X-tra(varianta veche) cu mult imbunatatita, in special la capitolul spin. Pentru cineva care vrea o fata "soft" de atac pe rever si vrea mult control cred ca este o optiune de luat in seama. Sa auzim numai de bine ca de rele suntem satui!

Buna ziua, ma intereseaza si pe mine niste mingi nittaku albe dar nu de antrenament mai aveti?
Va multumesc.

Am trimis pe MP adresa pentru catalog si o fata Xiom rosie.
Va multumesc.

Multumesc pt. paleta. Nu cred ca mai aveti nevoie de laude dar cred ca daca politicieni ar fi la jumatatea dumneavoastra atunci Romaia s-ar afla cu 20 ani inainte nu in urma. Stima
Dansul face parte dintr-un "lot" separat, de alta calitate. Nu suporta comparatie, asa cum nu suporta "profi", cu "hoby".

A sosit noua colectie de textile donic,tricou,sort,trening,genti,rucsace
astept comenzi
multumesc
0728747067

Am primit Catalogul Xiom si fata.
Prompt si sigur ca de obicei Dl. Gelu.
Va multumesc !

Buna ziua
As dori sa cumpar o paleta complecta (lemn+fete lipite de d-voastra) , problema e ca dispun de max 200 ron. nivel de joc amator...daca puteti gasi ceva pt. mine ar fi minunat . Multumesc

Buna ziua!
vreau sa cumpar o solutie de curatat donic bio clean 250ml+burete donic+3 mingi donic***
multumesc frumos!

Domnule Tibi,as dori sa va cer parerea in achizitionarea unei palete care sa-mi ofere un control destul de bun,dar si viteza.Am jucat destul de mult timp si destul de bine(pentru un jucator neprofesionist)dar,am facut o pauza de citiva ani si as vrea sa reincep sa joc macar o data la 2-3 zile.La momentul respectiv,foloseam o paleta cu o fata Yasaka si o fata Butterfly pe care o aveam de la un jucator legitimat.Paleta respectiva ,nu o mai detin si nu mai sunt la curent(de fapt,nici atunci nu prea ma interesau detaliile deoarece aveam la cine sa apelez) cu noutatile in domeniu.Sunt un jucator de atac si vreau sa ma obisnuiesc cu o paleta pe care sa nu o mai schimb prea curind.Nu vreau sa ma complic cu realizarea unei palete pentru ca nu sunt sigur ca as alege nici lemnul corespunzator si nici fetele cele mai potrivite.De asemenea as vrea paleta sa nu fie folosita deloc.Pentru aceste pretentii nu am disponibili mai mult de 200 ron.Ce parere aveti de Donic WALDNER 900?Sau,poate puteti sa-mi oferit dvs. vreo combinatie de un lemn+2 fete,bineinteles lipite-gata?
Multumesc,anticipat pentru un eventual raspuns...aici!

Incepand cu luna iulie vor reaparea lemnele NITTAKU VIOLIN,ACOUSTIC.....la un pret de 169 euro/buc
Deasemenea si noile fete NITTAKU GALZE
MULTUMESC
0728747067

Intra pe Home Page la Nittaku si ai acolo undeva pe pagina un buton "English"...da click pe el si pe urma acceseaza Galze (o sa fie tradusa informatia) ;)

Back
Sus