ÎNCHIS PALETE CUSTOM, FETE SI LEMNE CHINEZESTI (ttmall.ro)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Cei de unde le-am luat nu mai aveau decat 5 huse 729 si mi-au trimis Galaxy in schimb. De-asta si intarzie alea ca pana s-au miscat ei sa ma anunte, a mai trecut ceva. Sper sa le fi trimis si pe alea 5 de la 729... nu stiu sigur. Iti placea modelul acela in mod special?

Cei de unde le-am luat nu mai aveau decat 5 huse 729 si mi-au trimis Galaxy in schimb. De-asta si intarzie alea ca pana s-au miscat ei sa ma anunte, a mai trecut ceva. Sper sa le fi trimis si pe alea 5 de la 729... nu stiu sigur. Iti placea modelul acela in mod special?

Imi palace ca sunt rezistente si se deschide complet husa. Intra paleta bine fara sa ciupesc fata. Daca cele de la Galaxy se deschid ca cele de la 729 atunci i-au dastea.

Din pacate nu. Am intampinat o mica problema, sper ca maine il voi ridica...
Imi cer scuze pentru neplacerile create.

Multumesc :) Chiar vreau sa-mi fac site. Curand :)
Cum e Galaxy Mars 2? Chiar seamana cu Tenergy64? Ar trebui sa fie copie dupa Ten64.

nu am jucat cu tenergy 64 insa e o fața rapida are un spin bun la inceput mam acomodat foarte greu nu reuseam sa dau top spinul foarte bine dar acum agat foarte bine cu ea..

astept fetele FOCUS SNIPE 3 duritate 44 sa le pun pe LKT INSTINCT+
---------- Post added 28-Jun-2011 at 20:07 ----------
pot sa va spun ca FOCUS SNIPE3 este aproape asemanatoare cu BT SRIVER FX. Am dat cu aceste fete SRIVER FX si mi s-au parut la fel,singura diferenta este lipiciul. De preferat ca fetele chinezesti sa fie lipite cu speed glue pentru a le da putina putere in plus.
---------- Post added 28-Jun-2011 at 20:13 ----------
de pe forumul ,,ooakforum'' am aflat si m-am convins ca fetele chinezesti trebuiesc lipite cu speed glue pentru a le da putere de respingere.
---------- Post added 28-Jun-2011 at 20:14 ----------
RBlade am sa te contactez pentru celelalte comenzi despre care am vorbit la telefon astazi.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus