Butterfly Schlager Carbon OFF+

floppy

cadet
Salut,

Ce parere aveti de Butterfly Schlager Carbon OFF+, cum se comporta in joc, ce fel de fete ati incercat pe el?

Multumesc

Salut
Parerea mea despre Schlager Carbon Off+:
este un lemn foarte rapid si precis, trebuie sa fii foarte rapid la topspinuri ca de la bloc vine foarte repede mingea inapoi, sunt cazuri cand nu mai ajung la al doilea topspin..., am incercat cu btf catapult / Btf tackifire si cu andro hexer andro hexer powersponge. Cu fete andro pot sa joc mai bine.

Ti-ai luat un Ferrari si intrebi ce fel de benzina sa-i pui.
"El" (lemnul) saracu suporta "orice" la ce putere are , dar se comporta foarte bine cu fete de atac.
In rest depinde doar de tine cum vrei sa "conduci".

Salut.Eu am un Schlager de ceva vreme,si din punctul meu de vedere e un lemn foarte bun,singura hiba ar fi cele cateva grame in plus,la inceput ,pana te obisnuiesti cu el ,si dupa ceva vreme nici nu le simti.La mine merg bine cu T05 pe BH,si Tibhar genius optimum pe FH.Cu Acuda nu cred ca as avea controlul la fel de bun,si as vrea sa incerc T05 si pe FH.E rapid,controlabil,bun la capace si top spin,nici cu ierbarii n-o sa ai probleme daca ajungi sa o stapanesti.Spun asta pt ca vad ca incep sa castig cat mai multe meciuri cu alti jucatori ce ma incurcau acum ceva vreme.Poti schimba lemnele si fetele in continuu,dar fara sa ''te dai dupa ea'' si sa exersezi nu vei progresa.Joc de glezne si iuteala de mana,restul tine de cat de bine vezi,si gandesti:D!

Back
Sus